2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
دکتر محیطی جز دکترهای خوبه خیالت راحت

خوبه خداروشکر خودمم خیلی ازش راضیم دفعه قبل هم همه کارام با دکتر محیطی بود من همه کارام اول هفته میفته که شیفت دکتر محیطی هستش و دکتر خودم نیس درواقع مریض دکتر محیطی هستم الکی تو‌ پرونده دکترم یکی دیگس من خیلی ازش آرامش میگیرم ادم هرسالی میپرسه درست حسابی جواب میده کامل همه ازمایش و پرونده رو بررسی میکنه خلاصه خوبه انشاالله این سری هم خوب پیش بره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچه ها کسی همسرشون ماه قبل از پانکچر وتشکیل جنین کپسول اسپریژن مصرف کرده؟تاثیرش چطور بود؟

من همسرم مصرف کرد قبل اینکه بریم مرکز ناباروری و تخمک کشی و اینا جنینامون خوب بود نمیدونم اثر اسپریژن بود یا نه ولی من دکتر همسرم رو مصرفش خیلی تاکید کرد که خوبه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خداروشکر اومده پایین اخه تو اسفند آز دادم بالا بود البته اومیکرون گرفته بودم دارو مصرف می ...

بقیه باتوجه به رنج آزماایشگاه طبیعی زده فکرنمیکنم مشکلی باشه جای نگرانی نیست بازم برای اینکه مطمئن بشی نشون پزشک بده.من خودم آنزیم کردم بالارفتن چون گلسترول بالایی دارم.البته زمینه ارثی وزنم ۵۵  با این وزن وهیکل گلسارول بالا دارم دکار پرسیدم برای انتقال مشکل پیش نیاد گفت موردی نیست.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
انشالله به سلامتی عزیزم مثبت بشی اره زیاده من دفعه پیش اسلا از خونه بیرون نرفتم هم از ترس کرونا هم م ...

ایشاالا.شمام ایشاالامثبت میشی.ولی من ازاونایی ک مثبت شدن میپرسیدم بیشتریاشون استراحت مطلق کردن ومثبت شدن.حتی دستشویی فرنگی استفاده کردن.منم این سری میخوام استراحت کنم فقط دستشویی فرنگی ندارم.بدم میاد.سری قبل خودم آشپزی میکردم.

سلام دوستان،من روز ششم انتقال جنین هستم،

شبی دوتا پروژسترون تزریق میکنم و روز بعد از انتقالم لک دیدم،یکم سینه هام حساسه به لمس و هر از گاهی دردای پریودی دارم،

امروز اسهال داشتم و کلا بعدا از انتقال یبوست نداشتم اصلا،اسهال جای نگرانی نداره؟ممنون میشم راهنماییم کنید ❤️

@مامانو_سوفی     @هانیلsآریل     عزیزان دیگه میشه بگین قبل از انتقال چه کا ...

عزیزم گرد و سرد بودن مواد غذایی باید زیر نظر متخصص باشه وگرنه نتیجه معکوس میده، اول از همه باید بدونید طبعتون سرده یا گرم، من خودم رحمم سرده، حلوای چهل گیاه درست کردم روزی دو تا قاشق میخورم روزانه یه لیوان هم عرق کاسنی، این حلوا آنقدر کامله که نیاز به چیز دیگه نداره برای من، ولی در کل خرما و عسل و سیاهدونه می‌دونم که خوبه.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم من با آزاده حسینی ویزیت میشدم بعد هم الان با سودابه متین

سلام عزیزم شما شماره از مرکز مام دارین شماره های که من دارم همش اوپراتور پاسخگویی .یعنی مشاوری که بشه باهاش صحبت کرد ندارن.

من اولین بارمه می‌خوام برم نمیدونم چندم سیکلم باید برم و چه چیزای همرام باشه.

سلام دوستان،من روز ششم انتقال جنین هستم، شبی دوتا پروژسترون تزریق میکنم و روز بعد از انتقالم لک دید ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله، اون لک که فردای انتقال دیدی بخاطر دستگاه هاییه که وارد واژنت شده و طبیعیه، دردهای پریودی و تمام علائم دیگه مثل حساس شدن سینه ها و غیره هم طبیعیه و بخاطر داروهاست، بهم خوردن روال عادی روده ها و بقیه اعضا داخلی هم طبیعیه که بازم بخاطر حجم بالای داروهاست، کلا همه چی طبیعیه نگران نباش 😅😅😅

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم