2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046189 بازدید | 684501 پست
بچه ها کسی همسرشون ماه قبل از پانکچر وتشکیل جنین کپسول اسپریژن مصرف کرده؟تاثیرش چطور بود؟

میگن الکارنیتین خیلی درصدش بیشتر تو اسپیرژن

همسرم دکتر براش موتیلیتی بوست و فرتیل اید تجویز. کرده می‌خوام کیوتن و الکارنتین خودم سر خود بخرم بدم استفاده کنه از یه طرف میترسم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم شکر خدا اما قارچ گرفتم شدید خارش پدرمو در آورده فعلا پماد و شیاف استفاده میکنم با ژل شستش ...

ای جان خدا ان شاءالله به حق امشب نظرلطفشو به همه عزیزای منتظرکنه وبزودی شادی هامون زیاد بشه وفرزندان سالم وصالح بهمون بده.  عنبرنسا دودکن بالاش بایست دودش خیلی خوبه لباس زیر نخی وگشاد بپوش شلوار نپوش مگه ضرورت باشه  منم خوبم خداروشکر این ماه سیکلم شروع کردم همسرم دکتر دارو داده هنوز که شروع نکرده  ان شاءالله به لطف خدا این ماه کارام انجام بشه وجواب این سال های انتظار بگیرم.  خدایا خودت بهمون نظر لطف ورحمت داشته باش  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگن الکارنیتین خیلی درصدش بیشتر تو اسپیرژن همسرم دکتر براش موتیلیتی بوست و فرتیل اید تجویز. کرده م ...

منم دکترش گفت اینو براش بگیر باتوجه به جوابش گفت.ولز سرخود اصلا ویتامین مکمل نه خودت نه همسرت استفاده نکن.من دوماه ال آرژین اسید فولیک د۳ وومنا ویت ویتامین‌های خوردم الان کلیه هام تومان رمضون درد گرفته روزه نمیتونم بگیرم فعلا فقط وومناویت یک روز درمیون میخورم.کلی دارو آمپول هم داریم.

عزیزم تبریک میگم انشالا خدا نی نی تو حفظ کنه،چندتا سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنی چون من هم گاند ...

سلام گلم بپرس در خدمتم فقط یچی من گاندی فقط سزارین انجام دادما کار دیگه ای نکردم اونجا

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام آنا جون خوبی؟نی نی خوشگلت خوبه؟یه سوال داشتم از بیمارستان گاندی و دکترت راضی بودی؟

سلا ندا جونم خداروشکر خوبیم پسر گلت چطوره؟ 

بله عزیزم کاملا راضی بودم عزیزم خداروشکر 🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام بچه ها خوب هستین؟ این ازمایش منه .من شهریور ۱۳۹۹همین ازمایشا رو دادم ک متوجه شدم ذخیره تخمدانم ۰/۰۴بود lh11وfsh21بود الان دوباره تکرار کردم بنظرتون تغییرکرده🙄🙄🙄واینکه الان مگهlhمن باتوجه ب رنج ازمایشگاه نرمال نیست؟ پس چرا جلوش نوشته چک بشه

ای جان خدا ان شاءالله به حق امشب نظرلطفشو به همه عزیزای منتظرکنه وبزودی شادی هامون زیاد بشه وفرزندان ...

ممنون از دعای قشنگت آپارتمان و هزار دردسر انشاالله برم خونه مادرم انجام میدم 

فعلا منم بعد از سقط یکم دلسرد شدم همسرم داره با درد سینه ش مکمل هارو میخوره توکل بخدا

انشاالله نتیجه بگیری عزیزم 

انشالله امسال سال مامان شدنمون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
منم دکترش گفت اینو براش بگیر باتوجه به جوابش گفت.ولز سرخود اصلا ویتامین مکمل نه خودت نه همسرت استفاد ...

توکل بخدا والا خودم به دکتر اتفاقا سفارش کردم تجویز کنه می‌دونی داروها اسماشون فرق می‌کنه اما محتواها یکی هستش انشاالله نتیجه بگیرین گلم 

سلام عزیزم شکر خدا اما قارچ گرفتم شدید خارش پدرمو در آورده فعلا پماد و شیاف استفاده میکنم با ژل شستش ...

این عفونت و خارش تجربه داشتم درکت میکنم آدم از جون خودش سیر میشه ان شاالله زود زود خوب میشی و خدا نصیب هیچ کس نکنه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ممنون از دعای قشنگت آپارتمان و هزار دردسر انشاالله برم خونه مادرم انجام میدم  فعلا منم بعد از ...

عزیزم سعی کن آرامشتو بیشتر کنی پیاده روی داشته باش صبح ها لباس راحت وخنک بپوش به خودت برس آرایشگاه برو موزیک گوش بده آشپزی جدید انجام بده یکم شادی هاتو باکارای کوچیک بیشتر کن وفکرتو آزاد کن.احتمالا همسرتون دردسینه بخاطر اعصابش هست شما شاد باشی مطمئن باش به زودی دردشون  برطرف میشه البته اگر زمینه داره اکو انجام بده.مهمترین چیز تو زندگی اول آرامش وراحتی وشادی خودتونه بزار یکم زمان بگذره بعدا مجدد به امید خداشروع کن.برات ازخدا بهترینها رو میخام.از زندگیت وداشته هات لذت ببر   

این عفونت و خارش تجربه داشتم درکت میکنم آدم از جون خودش سیر میشه ان شاالله زود زود خوب میشی و خدا نص ...

ممنون جونم الان آویشن دارم میجوشونم خودمو بشورم والا اینقد سشوار گرفتم خسته شدم 

توکل بخدا والا خودم به دکتر اتفاقا سفارش کردم تجویز کنه می‌دونی داروها اسماشون فرق می‌کنه اما محتواه ...

ان شاءالله عزیزم با دعای دوستان گلم