2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم منم رویان میرم برای منم همین روشوگفتن.ازپریروزقرص ال دیم شروع شده.از۸ام هم بایدامپول بزنم ...

عزیزم زدن آمپولا هیچ کاری نداره خودتونم راحت میتونین بزنین مخصوصا با سرنگ انسولین خیلی آسونه منم از همون اول شوهرم برام میزد دیگه بیرون نمیرفتم  

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ای خدا عزیزم کی انتقال مثبت شدی بسلامتی؟ 😍 خدا رو شکر کمی صبوری کن انشالا بهتر میشی من تجربه ...

ن عزیزم باردار نیستم تا موعدم مونده دکتر گفت فعلا واژینال استفاده نکن سطحی استفاده کن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انصاریپورم معترف خیلی تعریفشو شنیدم والله اگه از اول پیشه انصاریپور نمیرفتم میرفتم پیشه معترف یا محم ...

انصاری پور که دکتر خوبیه ، محمدزاده فهمیدم خوبه 

ناامید نباش ، انشالله که این بار جواب میگیرین 

توکل بر خدا 

اره دقیقا منم قبل بارداریم ازمایشم داده بودم اوکی بود یهو همون هفته ۸ اینا ازمایش کع دادم کمبود فوق ...

سلام مامانی خوبی 

گل پسری خوبه ؟ دکترت به شما امپول بتامتازون داده بود 

به من 6 تا داده

3تاشو باید تو یه سرنگ بکشم و تزریق کنم 

3 تاشم یه روز دیگه 

سوال اینه : تو دو روز پشت سر هم باید تزریق کنم ؟؟

فدات شم بخوبیت  ممنون عزیزم

سلام ماشالا جون خوبی

میگم دکترت تاریخ زایمان زده برات؟

انشالله میخای کدوم بیمارستان بری برا زایمان؟

راستی من الان ۲۰ هفته ام ولی دکترامگا نداده بهم 

شما تا اخر بارداری انوکسا و اسپرین داری؟

شرمنده سوالام زیاد شد😄

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
سلام عزیزم نی نی خوبه؟ ممنون که وقت گذاشتی جواب دادی  اگه نچرخه که خب خیلی خوبه به نفع باباش ...

خوبه عزیزم خداروشکر قربونت

ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد 😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ماشالا جون خوبی میگم دکترت تاریخ زایمان زده برات؟ انشالله میخای کدوم بیمارستان بری برا زایمان ...

سلام سوگولی جون خوبم بخوبیت عزیزم شما خوبی؟

دشمنت شرمنده عزیزم

والا هنوز تاریخ نداده فردا میرم پیشش ببینم چی میگه 

بیمارستانم احتمالا یا گاندی برم یا محب کوثر این دوتا بیمارستانو دکترم تاکید داره روشون 

برا امگام خودت به دکترت بگو بهت بده البته قرصیه که خودتم میتونی بگیری بخوری فقط بدون جیوه اشو خیلی بچه ها میگفتن از اول بارداریشون خوردن تا آخر

آسپرین وانوکساهم آره عزیزم تا آخر دارم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خوبه عزیزم خداروشکر قربونت ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد 😊

انشاءالله موقع شیر دادن نی نی دعامون کن این روزام سلامت بگذره برا هممون

خوبه عزیزم خداروشکر قربونت ان شاالله هر چی خیره پیش بیاد 😊

سارا من پریروز رفتم سونو ۳۲ هفته و۶ روز بودم طبق سونو گفت ۲ کیلوئه وزنش خوبه؟ 

سلام سوگولی جون خوبم بخوبیت عزیزم شما خوبی؟ دشمنت شرمنده عزیزم والا هنوز تاریخ نداده فردا میرم پیش ...

ممنون گلم

منم خیلی دوست دارم برم محب کوثر

فعلا که تا الان میرم همون رویان

پس ایندفعه به دکتر مشایخی بگم امگارو

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
عزیزم منم یبار جوری قارچ گرفته بودم که کلا واژنم بسته شده بود، رفتم دکتر بهم پماد کلوتریمازول و قرص ...

خواهری من باد گرم سشوار میگیرم خوبه یا بده؟؟؟

بعد یخ میترسم بذارم

تو جوشونده آویشن خوبه بشینم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏