2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046060 بازدید | 684498 پست
@alaae     سلام عزیزم خوبی؟ حالت بهتره ؟

سلام عزیزم. اره شکر خدا عالی😍

ممنون از احوال پرسیت عزیزم😘💞

امروز رفتیم اورولوژی برا همسر آزمایش نوشت دوباره. خدا کنه وضعش بدتر نشده باشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام به همه . من  پنجشنبه پانکچر دارم. روز ۶ دوره سونو دادم یه سمت ۶ تا فولیکول که بزرگترینش ۱۴ ...

سلام عزیزم خیلیم عالی. ان شاالله کلی جنین تپل مپل تشکیل بشه برات.

انتقال رو بعد پانکچر و با وضعیت رحمتون تعیین میکنن. اگه هایپر بشید ک میمونه برا دو سه پریود بعدی‌. ولی هایپر نشید اگه سه بستگی ب روز جنین انتقال میدن . ۳ روزه باشه ۳ روز بعد ۵ روزه باشه ۵ روز بعد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه پس توام یکی زدی منم یکی دیفرلین زدم نداجون فکر کنم انتقالم کنسل بشه دکتر گفت اندومترت هایپواکو هس ...

عزیزم من تا حالا این مدلشو نشنیده بودم حالا کنسل کنی باید چیکار کنی که بتونی  دفعه ی بعد انتقال بدی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
بچه ها من چیکار کنم ویتامین دی بره بالا؟ قرصمو دوبرابر کردم چندوقته ولی آزمایش دادم بدتر اومده پایین ...

عزیزم منم همبن مشکل وپیداکردم خیلی ویتامین د اومده پایین دومین باره دکتر قرص و دوبرابرمیکنه

شما بیحال نیستی؟

کی ها میخوری؟ من بعد صبحانه میخوردم اصلا بالا نمیرف ک پایین میومد. بعد دوستم گف حتما وسط ناهار بخور ...

عزیزم منم با ناهارمیخورم دکترم گفت باناهار جذب میشه گفتم همیشه باناهار میخورم ولی بازم میاد پایین نمیدونم چیکارکنم

عزیزم من تا حالا این مدلشو نشنیده بودم حالا کنسل کنی باید چیکار کنی که بتونی  دفعه ی بعد انتقال ...

نمیدونم دکتر هیچی نگفت فقط گفت تا چهارشنبه ادامه بده بیا ببینم چه جوره ولی تو اینستا از دکتر امیری و لاهوتی پرسیدم گفتن انتقال نده اینجور درمونده شدم به خدا بلا نیست که سرم بیاد چند روزه فقط خوابیدم از ناامیدی نمیدونم چیکار کنم

من پرسیدم امگا با آسپرین تداخل داره . یکیو صبح بخور یکی عصر عزیزم

آسپرین بهتر که شب مصرف بشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام دوستای گلم من دیروز رویان بودم دوباره به امیدخدا سیکل انتقال شروع کرد برام دقیقا مثل سری قبل سی ...

به سلامتی ان شاالله اینسری حتما مامان میشید🙏🏻🙏🏻😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم. اره شکر خدا عالی😍 ممنون از احوال پرسیت عزیزم😘💞 امروز رفتیم اورولوژی برا همسر آزمایش ...

خدا رو شکر که خوبین 😍😍 به یادتونم .ان شاالله که همه چیز خوب پیش بره براتون🙏🏻🙏🏻

به سلامتی عزیزم، توکل بر خدا ان شاالله این دفعه حتما مامان میشی و خستگی این مدت از تن و روحت درمیاد ...

شما به سلامتی سیکل انتقالتون رو شروع کردین .ان شاالله شما هم اینسری مامان بشین 🙏🏻🙏🏻 تجربه گذشته دیگه براتون تکرار نشه 😍😍😍

بچه ها من چیکار کنم ویتامین دی بره بالا؟ قرصمو دوبرابر کردم چندوقته ولی آزمایش دادم بدتر اومده پایین ...

ماشالا جون من از اول همینجوری بودم تا الان دارم دوز ۲۰۰۰ مصرف میکنم مال منم بالا نمیره 😞 به زور ۳ تا دونه رفت بالا شد۱۹!! که اون اوایل ازمایش دادم بعدش دکتر گفت دیگه ازمایش نده کلا ۲۰۰۰ مصرف کن تا روز اخر!!!

کی ها میخوری؟ من بعد صبحانه میخوردم اصلا بالا نمیرف ک پایین میومد. بعد دوستم گف حتما وسط ناهار بخور ...

من بلافاصله بعدِ ناهار میخورم عزیزم کلسیمم تازه میخورم که اونم دی داره توش با اینحال که زیادترم کردم باز اومده پایین بدتر 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام به همه . من  پنجشنبه پانکچر دارم. روز ۶ دوره سونو دادم یه سمت ۶ تا فولیکول که بزرگترینش ۱۴ ...

سلام عزیزم، به سلامتی ان شاالله، بله خیلی خوبه شکر خدا، حتما جنین های خوبی هم برات تشکیل میشه به امید خدا، انتقال هم معمولا میگن دو دوره پریود از پانکچر بگذره بعد وارد سیکل بشید. 

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم