2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزم. اره شکر خدا عالی😍 ممنون از احوال پرسیت عزیزم😘💞 امروز رفتیم اورولوژی برا همسر آزمایش ...

خدا رو شکر عزیزم،نگران نباش ان شاالله که بهتر از قبل هم باشه 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم همبن مشکل وپیداکردم خیلی ویتامین د اومده پایین دومین باره دکتر قرص و دوبرابرمیکنه شما بیح ...

بیحال چرا عزیزم یهو انگار از تو خالی میشم 

منم اول دوز ۱۰۰۰ روزی یه دونه میخوردم بعد دکترم کرد ۲تا۱۰۰۰ در روز بعد اونم کرد ۲تا ۲۰۰۰ در روز ولی امروز جواب آزمایشم اومده دوباره اومده پایینتر دیگه نمیدونم چیکار کنم فکر کنم هربسته رو باید تو یه وعده بخورم بلکه درست بشه ،تازه کلسیمم میخورم که ویتامین دی توش داره 

امپولش بنظرت بهتر نیست؟ چهارشنبه رفتم دکتر بهش بگم ببینم چی میگه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما به سلامتی سیکل انتقالتون رو شروع کردین .ان شاالله شما هم اینسری مامان بشین 🙏🏻🙏🏻 تجربه گذشته ...

بله عزیزم، ممنون ان شاالله هممون بزودی مامان بشیم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ماشالا جون من از اول همینجوری بودم تا الان دارم دوز ۲۰۰۰ مصرف میکنم مال منم بالا نمیره 😞 به زور ۳ ت ...

من اول دوز ۱۰۰۰ ۱ دونه در روز میخوردم بعد شد ۲ تا ۱۰۰۰ در روز حالام چندوقته ۲تا ۲۰۰۰ درروز میخورم ولی بدتر اومده پایین حالا چهارشنبه میرم پیش دکترم بهش میگم ببینم نظرش چیه که آمپولشو بزنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من اول دوز ۱۰۰۰ ۱ دونه در روز میخوردم بعد شد ۲ تا ۱۰۰۰ در روز حالام چندوقته ۲تا ۲۰۰۰ درروز میخورم ول ...

نه۵۰۰۰۰ ممنوعه تووو بارداری انتهاش همون ۲۰۰۰ تاس. من دیگه رد دادم نرفتم ازمایش گفت دیگه بیشتر از ۲ هزارتا نمیتونی بخوزی تا اخر همینو بخور

به من گفته بود چون تهوع داری همش کم میشه جذب نمیشه مال شما دیگه چرا اینجوریه عجیبه

فککنم مال همین بارداریمونه دیگه چاره نداریم 

سلام دوستای گلم من دیروز رویان بودم دوباره به امیدخدا سیکل انتقال شروع کرد برام دقیقا مثل سری قبل سی ...

سلام عزیزم منم رویان میرم برای منم همین روشوگفتن.ازپریروزقرص ال دیم شروع شده.از۸ام هم بایدامپول بزنم.توخودت میزنی امپولو؟من بلدنیستم 

بیحال چرا عزیزم یهو انگار از تو خالی میشم  منم اول دوز ۱۰۰۰ روزی یه دونه میخوردم بعد دکترم کرد ...

منم بدنم یهو خالی میکنه اول فکرکردم بخاطرماه آخربارداری تاجواب آزمایش و گرفتم ویتامین دی پایین اومده 

منم روزی دوتا۱۰۰۰میخورم 

همون دیگه کلسیمم که استفاده میکنیم ویتامین دی داره 

مکمل دوران بارداری هم اونم ویتامین دی داره ولی بازم میادپایین

آره آمپولش خیلی قوی تره حتما به دکترت بگو ببین آمپول بهت میده 

من دیروز پیش دکترم بودم یادم رفت بپرسم

نه باهم نخور  . من از چندتا دکتر پرسیدم‌. شاید از همونه که d3 بالا نمیره . شاید امگا نمیزاره d3 ...

ببین من د۳ رو باناهار میخورم امگارو همیشه شب چندساعت بینشون فاصله اس آخه

منم بدنم یهو خالی میکنه اول فکرکردم بخاطرماه آخربارداری تاجواب آزمایش و گرفتم ویتامین دی پایین اومده ...

میپرسم عزیزم ولی یکی از بچه ها میگه آمپولش ضرر داره تو بارداری چون دوزش بالاس 

نه۵۰۰۰۰ ممنوعه تووو بارداری انتهاش همون ۲۰۰۰ تاس. من دیگه رد دادم نرفتم ازمایش گفت دیگه بیشتر از ۲ ه ...

آره دیگه بخاطر بارداریه چون نی نیمون داره جذب میکنه من قبل بارداریم اوکی شده بودم تا چندماه اولم خوب بود الان ۲ماهی میشه تقریبا اینجوری شده دیگه کم مونده انشاءالله که فقط رو نی نیمون کمبودی نباشه حالا از ما گرفتن عیب نداره بعدش درست میشه 

میپرسم عزیزم ولی یکی از بچه ها میگه آمپولش ضرر داره تو بارداری چون دوزش بالاس 

من نمیدونستم ضررداره  حتما به همین خاطره دکتر تا الان آمپول نداده بهمون منم فقط قرص وزیادمیکنه 

دیگه چیزی نمونده این یه ماهم بگذره نی نی ها سالم بیان 

بعدش احتمالا آمپول بدن سریع میره بالا

بچه ها اگه آنوکسا آسپیرین میخورین تداخل داره با امگا۳  نباید خورده بشه من اینو پرسیدم  مطمئنم دکتر تغذیه هم گفت صبح اگه با صبحانه گردو بخورین و اینکه زیتون در روز بخورین کافیه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍