2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
نه فدات شم من فقط اینو فولیک ویتامین ای دی با نوروبیون هفته ای ۱ دونه استفاده کردم 

مرسی عزیزم‌.‌منم دکتر برام فولیک اسید ، پریناتال، ویتامین دی  و ای رو نوشته . واقعا میترسم سرخود اینا رو بخورم . بازم میگم از مامانای باردار بپرسم که چی خوردن که به شما زحمت میدم . ممنون 

خدای من خدای معجزه هاست . 
من یه بار از داروخونه پرسیدم امگا با آسپرین و ویتامینهای دیگع تداخل داره گفت نه اصلا تداخل نداره یکم ...

من پرسیدم امگا با آسپرین تداخل داره . یکیو صبح بخور یکی عصر عزیزم

خدای من خدای معجزه هاست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان😂بزار راحت باشه هرجور دلش میخواد😂😂😍

آره اونکه راحته قشنگ😂دیروز سر یه سونو چندساعت منو ودکترو معطل کرده بود آقا هرچقدر چیز شیرین خوردم انگار نه انگار دکتر میگفت چه خوشخوابه توپم بترکه این بیدار نمیشه 😂😂

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم‌.‌منم دکتر برام فولیک اسید ، پریناتال، ویتامین دی  و ای رو نوشته . واقعا میترسم سرخو ...

نه فدات شم چه زحمتی این راهیه که رفتیم خوشحال میشیم اگه بتونیم کمکی به همدیگه کنیم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها من چیکار کنم ویتامین دی بره بالا؟ قرصمو دوبرابر کردم چندوقته ولی آزمایش دادم بدتر اومده پایین 

چی بخورم میاد بالا؟

من پرسیدم امگا با آسپرین تداخل داره . یکیو صبح بخور یکی عصر عزیزم

اوه اوه من نمیدونستم جفتشو باهم میخوردم تا الان 

خانمایی که رویان میرین میشه بگین کدوم دکتر بهتره؟

سلام نازنین جونم حالت خوبه؟

عزیزم من دکترم مصطفایی بود راضی بودم ازش حس خوب میگرفتم ازش بچه های دیگه ام با دکتر مشایخی بودن اونام راضی بودن انشاءالله بهترینها سرراهت قرار بگیره ونتیجه زحماتتو خیلی زود ببینی

اهان پس یک رب کافیه مرسی عزیز

داروخونه اینجوری گفت، اینجا دوستان میگن ۶ ساعد باید فاصله داشته باشه میتونی امگا رو‌مثلا بعد ناهار بخوری ،آسپرین رو‌ شب اینجوری بینشون فاصله زیاد میافته یا اگه نگرانی با ویتامینهای دیگه تداخل داشته باشه بین همشون یکساعت یک ساعت فاصله بذاری دیگه چاره ای نیست

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

سلام دوستای گلم من دیروز رویان بودم دوباره به امیدخدا سیکل انتقال شروع کرد برام دقیقا مثل سری قبل سیکل لانگ و با قرص ال دی استرادیول دار لویتود و آمپول سوپرفکت دکترم گفت فقط این سری جنین هارو بلاست انتقال میدیم برام دعا کنید این سری واقعا مامان بشم🙏🙏🙏

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستای گلم من دیروز رویان بودم دوباره به امیدخدا سیکل انتقال شروع کرد برام دقیقا مثل سری قبل سی ...

سلام عزیزم انشاءالله به حق این ماه مبارکی این سری مادر میشی ونی نیتو صحیح وسلامت بغل میگیری 

سلام دوستای گلم من دیروز رویان بودم دوباره به امیدخدا سیکل انتقال شروع کرد برام دقیقا مثل سری قبل سی ...

به سلامتی عزیزم، توکل بر خدا ان شاالله این دفعه حتما مامان میشی و خستگی این مدت از تن و روحت درمیاد گلم 🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام به همه . من  پنجشنبه پانکچر دارم. روز ۶ دوره سونو دادم یه سمت ۶ تا فولیکول که بزرگترینش ۱۴ بود یه سمت ۳ تا که ۱۵ بود. خوبه؟ 

و اینکه چند روز بعدپانکچر باید برم انتقال؟

سلام دوستان ى سوال دارم لطفا ميشه جوابمو بديد ؟؟ اونايى ك مشكل ايمنى انعقادى دارن بجز آزمايش راه د ...

سلام عزیزم. برا منو از رو آزمایش تشخیص دادن . و جاییم هم نه کبود نمیشد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من چیکار کنم ویتامین دی بره بالا؟ قرصمو دوبرابر کردم چندوقته ولی آزمایش دادم بدتر اومده پایین ...

کی ها میخوری؟ من بعد صبحانه میخوردم اصلا بالا نمیرف ک پایین میومد. بعد دوستم گف حتما وسط ناهار بخور . چون معمولا ناهار چرب و چیلی تره ، راحتتر جذب میشه. بعد اون بالا رفت. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱