2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046066 بازدید | 684498 پست
تو بارداري طبيعي داروها رو امتحان كردين؟؟ چون دوستم مشكل خودايمني داشت با انو كساپارين و بارداري طبي ...

من همسرمم مشکل تحرک اسپرم داره اول به خاطره اون ivf کردیم بعد فهمیدم تازه من خودم مشکل ایمنی دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌مولتی ویتامین‌میخورم‌، آسپرین هم‌میخورم‌ ،نمیدونم‌کسی چیزی نگفته آخه نمیشه‌که‌ نخورد هر چقدر هم‌ب ...

والا منم گیر کردم چیکار کنم همه دارو هارو میگن با هم تداخل داره این همه دارو چیکار کنم روزی ۳ تا استرادیول میگن با پرندیزولون تداخل داره با امگا با اسپیرین با لووتیروکسین هیدروکسی گیج شدم بخدا هر جور حساب میکنم نمیشه

یکشنبه مشخص میشه چند تا سروم ولی فک کنم ۳ تا پردنی باید ادامه بدم اگه مثبت بشه تا ۱۲ هفته

یکشنبه کدوم دکتر میخای بری؟ یعنی روزی ۳ تا قرص پردنیزولون میخوری؟ بعضی ها از یک هفته قبل از انتقال پردنی رو قطع میکنن شما انتقالای قبل چیکار کردین؟ قطع نکردین؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

دوستان کسی این هفته از دکتر زرنانی وقت نداره بخاد کنسل کنه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
یکشنبه کدوم دکتر میخای بری؟ یعنی روزی ۳ تا قرص پردنیزولون میخوری؟ بعضی ها از یک هفته قبل از انتقال پ ...

الان روزی دو تا پرندی میخورم ۳ تا استرادیول پیش دکتر عارفی میرم در مورد قطع کردن چیزی نگفت تازه میگم این هفته هیدروکسی هم اضافه کرد گفت ایمنیت خیلی بالا

سر دو تا انتقال قبلی پرندی نخوردم اصلا اولین باره فقط سر دومین انتقال سروم زدم دو تا که کافی نبود

سلام عزیزم خوبی چه خبر چیکارمیکنی با بچه داری سزارینت راحت بود ؟؟؟ برای من خیللللللی سخت بود 

سلام عزیزم چخبر نی نی خوبه؟

من که سزارینم سخت بود هنوزم روبه راه نشدم مامانم بچه رو نگه میداره درد دارم هنوز پاهام بی حسه نمی تونم درست راه برم‌ بچه هم که تا صبح بیداره شما چیکار می کنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

سلام دوستان

ى سوال دارم لطفا ميشه جوابمو بديد ؟؟

اونايى ك مشكل ايمنى انعقادى دارن بجز آزمايش راه ديگه اى هم داره متوجه شدنش؟؟

بعد اينكه بدنتون بى دليل گاهى كبود نميشه يا ب جايى بخوره زود كبود بشه؟؟؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
والا منم گیر کردم چیکار کنم همه دارو هارو میگن با هم تداخل داره این همه دارو چیکار کنم روزی ۳ تا است ...

من همه اینا خوردم حتی اگه تداخل داشته باشه با فاصله سه ساعت خورده بشه مشکلی پیش نمیاد فقط باید فاصله زمانی حفظ بشه

هزینه سونوی سه بعدی مام امسال شده ۶۰۰ تومن، من دیروز رفتم ، ویزیت هم شده ۱۳۲ تومن 🙁😕

دیگه بدتر.مشکلات و استرس خودمون کمه استرس هزینه هاش بدتر آدم رو خیسته میکنه.از ته قلبم میخوام به آنچه که میخوای برسی عزیزم

تا ۳۴ هفته وقت میدن بچرخه اگه نمیخوای طبیعی زایمان کنی اشکالی نداره که بریچه منم ۲۹ هفته رفته بودم ه ...

نه منکه سزارین میکنم در هر صورت فقط برام جالب بود تا الان همیشه سفالیک بوده دیروز رفتم میگه بریچه گفتم شاید چرخیده دیگه جاش تنگ شده نتونسته برگرده به حالت قبلش🤣🤣🤣

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم قبل انتقال ال ارژنین مصرف کردی ؟

نه فدات شم من فقط اینو فولیک ویتامین ای دی با نوروبیون هفته ای ۱ دونه استفاده کردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوست عزیز طبق تجربه خودم میگم عجله نکن بزار ببین هرچی لازم میشه بخر . من شیردوش برقی و کیسه ذخ ...

مرسی عزیزم.آره درسته.اتفاقا امروز با خواهرم مشورت کردم اونم همین موضوعی که شما اشاره کردی رو گفت....که شاید اصلا شیری در کار نبود.