2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
با امگا نباید تداخل داشته باشه. و اینکه ال دی دارید میخورید نباید روزه بگیرید چون باید آب زیاد مصرف ...

ممنونم عزيزم يعني امگا مصرف نكنم؟؟ يا با فاصله ميشه؟ چون امگا هم دارم يروز در ميان

نميدونستم الان ال ديم تموم شد جمعه صب منتظرم پريود بشم برم تو سيكل محتاجم  به دعااا ان شالله يدوقلو ناز و سالم و صالح قسمتتون بشه به زودي

من يبسته جنين بيشتر ندارم ان شالله كه خيرم باشه و باردار بشم

عزیزم دلیل افت بتا شما چیه ؟منم ۳ بار افت بتا داشتم مشکل ایمنی داشتم خود ایمنی زیاد داشتم الان دارم ...

تو بارداري طبيعي داروها رو امتحان كردين؟؟ چون دوستم مشكل خودايمني داشت با انو كساپارين و بارداري طبيعي بچشوو سالم بدنيا اورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم خوبی چه خبر چیکارمیکنی با بچه داری سزارینت راحت بود ؟؟؟ برای من خیللللللی سخت بود  

سلام عزیزم خوبی؟نی نی نازت خوبه؟

سنگک جان من امروز رفتم سونو نی نیم بریچ بود درصورتیکه از اول تا الان همیشه سفالیک بوده اولین بار بود گفتن بریچ تا موقع زایمان دوباره میچرخه؟ امروز ۳۲ هفته و۶ روز بودم طبق سونو

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنونم عزيزم يعني امگا مصرف نكنم؟؟ يا با فاصله ميشه؟ چون امگا هم دارم يروز در ميان نميدونستم الان ا ...

امگا رو ادامه بده ولی حداقل سه ساعت فاصله داشته باشه با آسپرین. ممنونم از دعای قشنگت انشالله که شما هم به زودی دوباره مامان میشی گلم به حق این شبای عزیز 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
يسوال دوستان اسپرين با داروهاي ويتامين مغايرت داره؟؟ پشت دارو مولتي ويتامينم زده با رقيق كننده ها مص ...

من‌مولتی ویتامین‌میخورم‌، آسپرین هم‌میخورم‌ ،نمیدونم‌کسی چیزی نگفته آخه نمیشه‌که‌ نخورد هر چقدر هم‌بخوام فاصله بدم‌همون‌یک ساعت بینشون‌فاصله میافته نه بیشتر 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
شکر عزیزم کلا تجهیزات بهتری دارن و داروهایی که میدن به روز تر و بهتره اما واقعا هزینه هاش زیاده مثلا ...

هزینه سونوی سه بعدی مام امسال شده ۶۰۰ تومن، من دیروز رفتم ، ویزیت هم شده ۱۳۲ تومن 🙁😕

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی؟نی نی نازت خوبه؟ سنگک جان من امروز رفتم سونو نی نیم بریچ بود درصورتیکه از اول تا ال ...

تا ۳۴ هفته وقت میدن بچرخه اگه نمیخوای طبیعی زایمان کنی اشکالی نداره که بریچه منم ۲۹ هفته رفته بودم هنو بریچ بود الانم با حسی که دارم فککنم هنوز نچرخیده

هزینه سونوی سه بعدی مام امسال شده ۶۰۰ تومن، من دیروز رفتم ، ویزیت هم شده ۱۳۲ تومن 🙁😕

عزیزم میشه بپرسم شما زیر نظر کدوم دکتر مام هستین؟

من میخوام برم مام نمیدونم با دکتر لاهوتی ویزیت بشم یا علیرضایی. 

من بهمن پانکچر و انتقال داشتم که منفی شد. یه بسته جنین دارم جای دیگه میخوام انتقال بدم اونجا نمیدونم چه جوریه فرایندش... اصلا منطقیه این کار یا نه.

ممنونم عزيزم يعني امگا مصرف نكنم؟؟ يا با فاصله ميشه؟ چون امگا هم دارم يروز در ميان نميدونستم الان ا ...

با فاصله میتونی مصرف کنی

مثلا اسپرین صبح باشه و دارویی که باهاش تداخل داره عصر یا شب

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم میشه بپرسم شما زیر نظر کدوم دکتر مام هستین؟ من میخوام برم مام نمیدونم با دکتر لاهوتی ویزیت بش ...

من تحت نظر دکتر کوهسار نبوی هستم، ببین تمام دکترهای اونجا تیم هستن و واقعا نمیشه گفت کدوم بهتره چون روند کارشون یکیه، به نظرم فقط باید ببینی با کدومشون بیشتر ارتباط میگیری و راحتی، من خودم دکترمو بینهایت دوسش دارم، همیشه در دسترسه، یه شماره موبایل هم مخصوص بیمارانش داره، خیلی صبور و مهربان و آرومه، از خود کلینیک هم راضیم بجز نوبت دهی که حداقل ۲ ساعت انتظار رو داره و البته هزینه هاش . در خصوص انتقال جنین ها به مرکز دیگه هم واقعا نمی‌دونم کار درستی هست یا خیر به نظرم با یه جنین شناس مشورت کن عزیزم.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
هنو جز ال دي و سينافكت داروي ديگه اي ندارم شما ميشه داروهاتو بگي

برا من با ال دی پرندیزولون اسپیرین شروع شد الانم سینافکت و هیدروکسی پرندیزولون اسپیرین فولیک اسید استرادیول امگا ویتامین e ویتامین b

عزیزم دلیل افت بتا شما چیه ؟منم ۳ بار افت بتا داشتم مشکل ایمنی داشتم خود ایمنی زیاد داشتم الان دارم ...

رزانا جون چند تا سرم میزنی؟ پردنیزولون رو بعد از انتقال قطع میکنی؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻