2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
شما از کلینیک امید راضی بودین ؟پیش کدوم دکترشون میرفتین؟

من اصلا شانسی رفتم اونجا

چون دوستم پیش دکتر حیدری کهن باردار شده بود منم رفتم پیش همون دکتر مطب. بعد مجبور شدم برای پانکچر و انتقال برم کلینیک امید که خیلی شلوغ و بی نظم و پر سر و صدا و … بود

اصلا دوست نداشتم کلینیک امید رو ولی مجبور بودم

البته بگم که آزمایشگاه جنین شناسیش خیلی خوبه، اینبار اگر بخوام بیام انتقال بدم ترجیح میدم ببرم جنینهام رو یه جای آروم و منظم و بی سر و صدا

دکترم هم ازش چیز بدی یا بی دقتی ندیدم دکتر خوبیه

فقط سی دی هیستروسکوپی رو آوردم امریکا دکترم دید گفت خوب بقایای بارداری رو بر نداشته، اصلا گوشه های رحم نرفته و دستش کنده، دوباره باید انجام بدی. مجبور شدم باز هیسترو کنم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی عزیزم، میفهممت من هم افت بتا داشتم، ان شاالله که خیره و خیلی زود زود مامان میشی عزیزم 🌹🙏⁦❤️⁩

عزیزم دلیل افت بتا شما چیه ؟منم ۳ بار افت بتا داشتم مشکل ایمنی داشتم خود ایمنی زیاد داشتم الان دارم دارو مصرف میکنم تو سیکل انتقالم

يسوال دوستان اسپرين با داروهاي ويتامين مغايرت داره؟؟ پشت دارو مولتي ويتامينم زده با رقيق كننده ها مصرف نشه

گرچه دوره قبلمم ول ومن ميخوردم همينو نوشته بود و منشي دكتر گفت موردي نداره؟ شما هيچكدومتون مولتي نميخوريد؟

يسوال دوستان اسپرين با داروهاي ويتامين مغايرت داره؟؟ پشت دارو مولتي ويتامينم زده با رقيق كننده ها مص ...

با امگا نباید تداخل داشته باشه. و اینکه ال دی دارید میخورید نباید روزه بگیرید چون باید آب زیاد مصرف کنید دوست عزیز. نماز روزه هاتونم قبول ما رو هم دعا کنید

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم دلیل افت بتا شما چیه ؟منم ۳ بار افت بتا داشتم مشکل ایمنی داشتم خود ایمنی زیاد داشتم الان دارم ...

نمی‌دونم عزیزم دکترم گفت این اتفاق زیاد میفته و ممکنه دلیل خاصی نداشته باشه، من چون قبلا سابقه بارداری داشتم و ۲۰ هفته رو رد کرده بودم بخاطر همین قضیه ایمنی و اینها رد میشه، خودم می خواستم آزمایش ایمنی انعقادی بدم که دکترم گفت کلا اون مسئله برای من منتفیه بخاطر سابقه بارداری قبلیم. ان شاالله که این بار مامان میشین و خدا ۱۲۰ سال براتون حفظش می‌کنه گلم 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام بر بانوی قوی و با پشتکار ✋ تو دلیت خوبه‌؟ یه سوال ... مام باکدوم دکتر بودین؟ در کل از مام راض ...

شکر عزیزم کلا تجهیزات بهتری دارن و داروهایی که میدن به روز تر و بهتره اما واقعا هزینه هاش زیاده مثلا واسه اینکه ببینه تخمک به سایز مناسب رسیده سونو که میکنه ۳بعدی هست و خودتم قشنگ میبینی اما ۴۰۰تومن هزینه شد.کلا بیمه قبول نمیکنه