2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
شمیم‌جون اسمای خوشگلشونو چی گذاشتی؟😍

سلام عزیزم

خوبی

دوقلوهای نازت خوبن

اسم دکترت چی بود چیکا جون

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم. حالم الان خیییلی خرابه. ولی یقین دارم هر چی از جانب خدا میرسه خیره. ولی طبیعیه ک الان ...

انشاالله خدا بهترینارو نصیبت کنه عزیزم

خدا بزودی زود حاجت روات کنه 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
من انتقال قبلی زیاد پیاده روی داشتم مخصوصا هفته اخر  الانم شروع کردم پیاده روی میکنم

سلام طوطیا جان

حالت خوبه

چه مرحله ای هستی😍

سه شنبه میرم سونو غربالگری و حاملگی 

به سلامتی عزیزم منم هفته دیگه پنجشنبه میرم.ایشالا که گل پسرت در سلامت کامل میاد بغلت.من ترشح ندارم.من هفته ۱۵که هماتوم و دل درد شدید داشتم این آمپول رو البته ایرانیش رو زدم همون ۱بار بود.

جدي😪😪😪😪شما جنسيت تون مشخص شده؟چيكار كنم خيلي نگرانم اما دكترم اصرار داره بزنم

شروین جان نی نی شون پسره و‌این آمپول رو هفتگی میزنن.مال من دختره.باید از شروین جون بپرسیم احتمالا دکترش راهنماییش کرده چون از دکترش راضیه 

سلام عفت جان چطوری ؟ چه خبر ؟ چیکارا میکنی ؟  تازگیا دکتر اومدی یا نه فعلا ؟

سلام مرسی توخوبی نه فعلا نتوان مالیشو دارم نه روحی فک کنم امسال نتونم میخوام پول دستمون باش استرس هزینه نداشته باشم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
جدي😪😪😪😪شما جنسيت تون مشخص شده؟چيكار كنم خيلي نگرانم اما دكترم اصرار داره بزنم

ولی اینم بگم تو ۳ماه دوم فقط استفاده میشه و پروژسترون هست مانع انقباض رحم و سقط میشه.من خیلی مطلب خوندم با اینکه میگن ضرر داره اما بیشتر مقاله ها این موضوع رو رد کردن و میگن ثابت نشده.چون من خیلی هارو دیدم استفاده کردن میفهمم نگرانی کاملا درکت میکنم اما اگه نزنی شاید ضررش بیشتر باشه .باز مشورت کن

شما هم هر هفته ميزنين؟

الان ۱۷هفته و ۳روزم تو هفته ۱۵ چون دلدرد داشتم مثب اینکه بخوام پریود شم  رفتم دکتر این آمپول رو داد و فقط همونو زدم دیگه نداد.اما خودت بهتر میدونی این ۹ماه دقیق فقط استرس نگرانی آدم میمیره و‌زنده میشه .ایشالا خدا هممون رو یاری کنه و‌ نی نی هایی سالم بهمون بده.واقعا گناه داریم با این همه استرس🥺