2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
دوستان امروز اصلا از دکتر انصاری پور راضی نبودم سرش فقط تو گوشیش بود پروندمو نگاهم نکرد ماماش داروها ...

ان شاالله اینار حتما جواب میگیرین پروانه جون .نگران نباشید ولی واقعا دکتر معروف میشن اصلا وقت نمیزارن برای بیماراشون متاسفانه کاملا درکتون میکنم مثل دکتر خودم 😖

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانوما ی سوال دارم اینباردیگه جواب بدین خواهشاواجبه هربارسوال کردم اینجا کسی جواب نداد من سونو ...

سلام عزیزم .بستگی به وضعیت بدن هر شخص داره من خودم دو الی سه بار ویزیت شدم قبل از انتقالام .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مامانا من بالاخره مرخص شدم اومدم خونه دیگه توو آزمایش خون آخرم اون فاکتورایی که مد نظر پزشک بود اومد ...

به سلامتی عزیزم خیلی خوشحال شدم .ان شاالله که این چند هفته باقیمانده رو به خوبی و خوشی میگدرونید و خیلی زود دختر نازتون رو بغل میکنین .اگه قابل باشم حتما🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دوستان دهروز پیش یکی از اشناهامون ۱۲ ساله منتظره خدارو شکر باردار شده امروزم یکی دیگه از فامیلامون ۱ ...

ای جاننن .😍😍😍 امیدوارم خدا دل همه ماهارو هم اینجوری شاد کنه 😍😍

سلام من این ivf میشم . یه بار iui ناموفق داشتم. امروز تازه اولین امپول دور ناف رو زدم 

سلام .ان شاالله که تخمکهای خوب و با کیفیتی داشته باشین 🙏🏻

دوستان عزیزم کسی در مورد کیست پارااوارین اطلاعاتی داره؟ میومهای اینترامورال توی نازایی تاثیر دارن؟

ممنون عزیزم. امیدوارم بشه. چون این اخرین تلاشم خواهد بود.دیگه قراره دنبالش نریم اگه نشد.

ان شاالله که اینسری حتما جواب میگیرین .مکمل تقویتی مصرف کردین؟

انشالله این چند هفته رو‌ هم بدون مشکل رد میشه و میاد بیرون دیگه بیرون اذیتت میکنه 🐣

ایشالا از دعای شما ❤️❤️❤️🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
خدارو شکر مواظب خودتو نینی باش

ایشالا به زودی یه گل پسر سالم خدا بهت بده عزیزم و مثبت شی همین دفعه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
به سلامتی عزیزم خیلی خوشحال شدم .ان شاالله که این چند هفته باقیمانده رو به خوبی و خوشی میگدرونید و خ ...

مرسی عزیزدلم خیلی دعام کن ❤️❤️🤲🏻

ان شاالله که اینسری حتما جواب میگیرین .مکمل تقویتی مصرف کردین؟

همیشه بدون دارو سایز فولیکولام خیلی خوبه. معمولا ۱۸.۱۹.۲۰ هست. اما این بار اینوفولیک خوردم اما نه مرتب