2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046197 بازدید | 684503 پست
خدا رو شکر که حالتون بهتر شده .اصلا نگران نباشین دیگه انقدر هم جنین حساس نیستن و مطمین باشین جاسون ا ...

مرسی عزیز دلم از مهربونیات و دلگرمیات ایشالا خدا هرچی میخوای بهت بده❤️❤️ ایشالا از دعای شما خوبا خدا کمکم کنه باقیش به خوبی و بی مشکل طی شه 🤲🏻❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مرسی عزیزدلم قربونت لطف کردی 😘😘 ان شاالله گل دخترتو سالم بغل کنی

ایشالا از دعای تو عزیزدلم❤️❤️❤️ خدا حافظ دختر گلت باشه❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم این چه حرفیه، شما دیگه با تمام وجودت دختر گلت رو مهمون دلت کردی، چه قبل بارداری و چه طی باردار ...

مرسی عزیزدلم از دلگرمیات ❤️حاضرم هرچی بشه اما هیچ اتفاقی برا دخترم نیفته 🤲🏻 دلم همش شور میزد براش اما به قول شما باید بسپارم به خدا توکل به خدا که ایشالا صحیح و سالم بغل بگیرمش ❤️❤️🤲🏻

ان شالله هر چی زودتر رفع میشه روده و معده نیست؟ 

نه فقط دکتر عفونی برام هروز پنتوپرازول تزریقی میزد که برا معده درد نباشه والا نمیدونم اگه بوده هم اخر معلوم نشد چی بود😣

خداروشکرر عزیزم 😍😍ایشالا زود مرخص میشید و نینی خوشکلتو سر وقتش بغل میکنی

مرسی عزیزدلم همچنین شما گل پسرتو❤️❤️❤️❤️🤲🏻

الهی شکر که الان خوبی نی نی حالش خوبه و داروها حتما لازم بودن که گرفتی. عزیزکم استرس نداشته باش . ق ...

مرسی از احوالپرسیات عزیزدلم و دلگرمیات❤️❤️دارم سعی میکنم خودمو جوع و جور کنم بازم خداروشکر که بدتر نشد خدا کمکمون کنه و بتونیم به سلامتی و دل خوش نی نیهامونو بغل بگیریم‌❤️❤️❤️❤️🤲🏻

مرسی عزیزدلم از دلگرمیت برام دعا کن لطفا تا دیگه این باقیمونده اش بدون مشکل طی بشه خدا کمک کنه🤲🏻&n ...

انشالله این چند هفته رو‌ هم بدون مشکل رد میشه و میاد بیرون دیگه بیرون اذیتت میکنه 🐣

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامانا من بالاخره مرخص شدم اومدم خونه دیگه توو آزمایش خون آخرم اون فاکتورایی که مد نظر پزشک بود اومده بود توو رنج نرمال دکتر بقیه داروهارو خوراکی داد که خونه استفاده کنم 

ایشالا برا هیچ کدوم هیچ مشکلی پیش نیاد برا هیچ احدی! خدا خودش کمکمون کنه ممنونم از همگیتون که به فکرم بودین ❤️ دوستتون دارم ❤️ برام دعا کنین با دلای پاکتون❤️❤️❤️❤️🤲🏻

دوستان دهروز پیش یکی از اشناهامون ۱۲ ساله منتظره خدارو شکر باردار شده امروزم یکی دیگه از فامیلامون ۱۳ ساله منتظره رفته دکتر دارو بگیره سالی یه بار پریود میشه دکتر سنو کرده گفته ۴ماه بارداری و دختره طبیعی باردار شد خدایا حکمتتو شکر بلاخره میدی ولی شیرینش میکنی

دوستان دهروز پیش یکی از اشناهامون ۱۲ ساله منتظره خدارو شکر باردار شده امروزم یکی دیگه از فامیلامون ۱ ...

خدا رو شکر ،انشالله خدا دل همه منتظرارو شاد کنه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام به روی ماهت فدات شم عزیز دلم ممنونم از محبتت مهربونم. الهی آمین برای هردومون و همه منتظرا

مهربونی از خودت عزیزم❤ .ان شالله ان شالله😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

@aaras   بیا اینجا عزیزم❤‍ 

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

[QUOTE=233281524]مرسی عزیز دلم از مهربونیات و دلگرمیات ایشالا خدا هرچی میخوای بهت بده❤️❤️ ایشالا از دعای شما خوب ...[/QUOTE

اختیار داری عزیزم 😍😍 و ممنونم 🙏🏻😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...