2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
سلام خانما دایی من ۲۱ ساله بچه دار نشدن چن سال پیش که آزمایش داد گفتن صفر هس نمیدونم منظورشون این ب ...

سلام اگه از اون نوعی باشه که بتونن از،بیضه هاش نمونه بردارن با میکرو اینجنشین بله میشه فکنم  نوع انسدادی هست

سلام اگه از اون نوعی باشه که بتونن از،بیضه هاش نمونه بردارن با میکرو اینجنشین بله میشه فکنم  نو ...

ممنون عزیزم

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان

حال خوبی ندارم امیدوارم همگی خوب باشین

دیروز جواب ان تی بردم پیش دکترم

با اینکه آزمایشم زده بود. Low Rick

میگه باید سل فری انجام بدی لب مرز و اینکه نمیدونم چی بطن چپ. قلب باید اکو. قلب کنی
ترسیدم خیلی و. اینکه خسته شدم از همه چی دیگه چرا اینقدر بلا باید سرم بیاد
دیگه نمیکشم
آزمایش سل فری کجا خوبه انجام بدم؟

سلام دوستان حال خوبی ندارم امیدوارم همگی خوب باشین دیروز جواب ان تی بردم پیش دکترم با اینکه آزمای ...

سلام عزیزدلم صبحت بخیر برا سلفری برو نیلو من جواب ان تیم ریسک بالا بود رفتم نیلو سلفری دادم خداروشکر جوابش خوب بود برای اکوی قلبم نگران نباش همرو اکثرا میفرستن من خودمم رفتم که گفت هنوز یکی از سوراخای قلبش بسته نشده که دکترم گفت چیزی نیست تا زمان تولد بسته میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ببین به غذای شب قبل و ساعت ناشتایی هم خیلی بستگی داره. ساعتش رعایت شده قندیجات قبلش خورده بودی. رنج ...

من خودم خونه با دستگاه میگیرم آزمایشگاه نرفتم ولی نمیدونستم که ساعت ناشتایی رو باید رعایت کنم اینجوری ام 

شوره جان من قبلا گلوکوفاژ میخوردم که دکتر حسینی دید قندم خوبه قطع کرد گفت اگه احیانا دیدیم قندت رفت بالا دوباره شروع میکنیم بنظرت از امروز شروع کنم روزی یکی بخورم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام خانم‌جان خوبین ؟سونوی ۲۸ هفته باید پایان ۲۸ بریم یا ببن ۲۷تا ۲۸ ؟

سلام عزیزم بخوبیت سونوی رشد منظورته؟ 

والا من خودم دکترم ننوشته برم ولی فکر کنم بچه ها میگفتن از ۲۸ هفته تا ۳۲ هفته میشه رفت

سونوی ۲۸ هفته چیه؟

سلام عزیزدلم صبحت بخیر برا سلفری برو نیلو من جواب ان تیم ریسک بالا بود رفتم نیلو سلفری دادم خداروشکر ...

مرسی مهربونم خدا از دهنت بشنوه

از ذیشب اینقدر گریه کردم که نگو🙏😔😔

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ نی نی چطوره؟ مام خوبیم شکر بخوبیت  والا از تینا هیچ خبری نداریم چندماه ...

ممنون عزیزم.نی نی منم خوبه خداروشکر.الان 32 هفته هستم.هفته پیش هم رفتم دکتر سونو کرد برا وزن بچه و اینا. زایمانمم گف سزارین.ولی اگه خودت بخوای طبیعی هم بیاری میشه.ولی من ترسیدم خودم نظر بدم.

فکر کنم سزارین برای ماها ریسکش کمتر باشه

به به ببین کی اومده خوش اومدی مامان خانم  عزیزم بزرگتر میشه بهتر میشه نه والا فعلا که هیچی🤭

قربون شکلت برم من

آره از روزای اول خیلی خیلی بهتر شده اما رعایت شرایط رفلاکسش واقعا بیچارم کرده بعد هربار شیر خوردن باید 40 دقیقه رو شونم باشه بعد فکر کن 3 صبح از شدت بی خوابی دارم هلاک میشم باید اینو رو شونم بذارم وگرنه هرچی خورده رو برمیگردونه

الهی خیلی زود با خبرای خوش بیای مهربون من انقدر خوبی که شک نکن خدا بهترینارو برات کنار گذاشته

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها من از دیشب ک شیاف پروژسترون استفاده می کنم خیلی کمردرد و دلدرد  میگیرم طبیعیه؟ البته چو ...

منم با استفاده از پروژسترون همین دردا رو داشتم ولی در خصوص استفاده از مقعدی بجای واژن حتما با دکترت مشورت کن چون دکتر من می‌گفت تفاوت زیادی ایجاد میکنه، میگم اینهمه زحمت کشیدی و صبر کردی دیگه بهترین نتیجه رو بگیری توکل بر خدا 🙏

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزدلم صبحت بخیر برا سلفری برو نیلو من جواب ان تیم ریسک بالا بود رفتم نیلو سلفری دادم خداروشکر ...

ای جااااانم چه تیکر جذابی چقد کم مونده الهی به سلامتی به دنیا بیاری فرشته قشنگتو

چقد دلم برات تنگ شده بود 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیز دلم فعلا که هیچی  پریود شدم باید چند روز دیگه برم برای شروع سیکل انتقال ببینم اینبا ...

ان شالله اینبار نتیجه صبرت رو میگیری. ان شالله همه چیزی خیلی خوب برات با موفقیت پیش بره

خدایا شکرت
بچه ها من از دیشب ک شیاف پروژسترون استفاده می کنم خیلی کمردرد و دلدرد  میگیرم طبیعیه؟ البته چو ...

دلدرد و دلپیچه میتونه بخاطر مقعدی استفاده کردنش باشه

کلا که عوارض جانبی این داروهای هورمونی زیاده

من واژینال رو ترجیح میدادم ، خیلی راحت تر بود

خدایا شکرت 🙏🏻❤️