2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

سلام دوستان ممنونم از دعاهاتون. ضخامتم بالاخره بالای ۶ رفت این دفعه. دکتر گف چون فولیکولام ازاد شدن یا الان باید انتقال بدیم یا کنسل کنیم. توکل ب خدا . 

خوااااهش می کنم برامنم دعا کنین ان شاالله بگیره جنینا و بمونن برام‌ . این آخرین جنینامه دیگه😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستان ممنونم از دعاهاتون. ضخامتم بالاخره بالای ۶ رفت این دفعه. دکتر گف چون فولیکولام ازاد شدن ...

الهی دورت بگردم انشاءالله به حق این ماه عزیز ومبارک به حق ۶ ماهه کربلا دست پر از این انتقال بیرون میای صاحب نی نی های ناز میشی که سالم وصالح میان تو بغلت عزیزدلم به شرط لیاقت حتما دعاگوت هستم😥😥😥🤲🏻🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ممنونم از دعاهاتون. ضخامتم بالاخره بالای ۶ رفت این دفعه. دکتر گف چون فولیکولام ازاد شدن ...

بسلامتی چه روزی انتقال میدی عزیزم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

خدا رو شکرررر عزیزمممم، تا اینجاش که خوب بوده از اینجا به بعد هم عالی پیش میره توکل بر خدا، ماه مبارکی هم هست تمام لحظاتش پر خیر و برکته، حتما دل شاد میشی گلم و ما رو هم خوشحال میکنی، ان شاالله عید فطر با سونوی نی نی یا نی نی های خوشگلت حسابی خوشحالمون می‌کنی عزیز دلمممم 🙏🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ببین سرکلاژ اگر نیاز باشه و بکنی که خیال خودت همه جوره خیلی راحتتره منم کلا استراحتم ولی سرویکسم ۳۱ ...

ان شاا...هفته اینده میرم دکترم ببینم چی میگه😿شماهم رفتید انومالی بهم خبربدید.ان شاا...که خیره برای هممون

الهی دورت بگردم انشاءالله به حق این ماه عزیز ومبارک به حق ۶ ماهه کربلا دست پر از این انتقال بیرون می ...

قربوووونت برم عزیزم😭❤💋

ان شاالله خدا نی نی گلتونو حفط کنه💞

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بسلامتی چه روزی انتقال میدی عزیزم؟

چهارشنبه ان شاالله

خدا رو شکرررر عزیزمممم، تا اینجاش که خوب بوده از اینجا به بعد هم عالی پیش میره توکل بر خدا، ماه مبار ...

قربووونت برم ❤💋💞. خیییلی ماهین همتون. خیلی کمکم کردین نگرانی هامو برطرف کردین.

همتون جای خواهرای نداشتم بودین. الهی همه مون دل شاد ازین ماه مبارک بیرون بریم.

من اشتهام تقریبا شده مثل قبل بارداری.حتی میشه گفت کمتر یه ذره ولی خیلی پر خوری نمیکنم بیشتر پروتین ...

ماشالله به قدت

قدت دل میبره

قد من ۱۶۸

پس با اون قدت انتظار شکم نداشته باش

من ارثی شکم هم دارم از قبل

😉

من اشتهام تقریبا شده مثل قبل بارداری.حتی میشه گفت کمتر یه ذره ولی خیلی پر خوری نمیکنم بیشتر پروتین ...

منم پرخوری نمیکنم.سریع سیر میشم

فقط تند تند ضعف میکنم.

من فقط ۱۰ کیلو میتونم چاق شم.خیلی مراعات میکنم که وزن الکی نگیرم

😉

سلام عزیزم،  خداروشکر، خوشحالم برات، امیدوارم انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
الهی دورت بگردم انشاءالله به حق این ماه عزیز ومبارک به حق ۶ ماهه کربلا دست پر از این انتقال بیرون می ...

سلام خانم‌جان خوبین ؟سونوی ۲۸ هفته باید پایان ۲۸ بریم یا ببن ۲۷تا ۲۸ ؟