2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046270 بازدید | 684508 پست
عزیزم اگه لایق باشم برات دعا میکنم انشالله خدا یه نگاهی به دلت بندازه

قربونت برم. حتما هستین. خییییلی از لطف همه تون ممنونم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم،  خداروشکر، خوشحالم برات، امیدوارم انتقال موفقیت آمیزی داشته باشی.

خیییییلی ممنونم ازت عزیزم  ان شاالله با دعای شما

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اخه رفتم سونو گرافی واژینال کرد گفت نگاه جنین هات چسبیده بودن بعدا رحمت از بین بردشون آخه دفعه قبل ه ...

واقعا اولین بار ه اینو میشنوم خیلی عجیبه همچین حرفی! اون افت بتا اینا مقوله جداس اما اینکه ادم منفی شه بگن هفته اول گرفته عجیبه!! اره عزیزم همه اونجوری میشن چون دیواره رحم ضخیم شده اون جنینارو اصلا نمیشه با چشم غیرمسلح‌دید 

حلالم کنین اگه نگرانتون کردم شرمنده محبتتون هستم ❤️ دعا کنین برامون🤲🏻🤲🏻❤️به سلامتی برگردیم خونه ...

خداروشکرر عزیزم 😍😍ایشالا زود مرخص میشید و نینی خوشکلتو سر وقتش بغل میکنی

واقعا اولین بار ه اینو میشنوم خیلی عجیبه همچین حرفی! اون افت بتا اینا مقوله جداس اما اینکه ادم منفی ...

سلام هیوا جون خوبید ؟سونوی ۲۸ هفته رفتی حتما باید پایان ۲۸ باشه ؟ مشکلی نیست بین ۲۷تا ۲۸ بریم یعنی مثلا ۲۷ هفته  و ۲روز برم ؟

خداروشکرر عزیزم 😍😍ایشالا زود مرخص میشید و نینی خوشکلتو سر وقتش بغل میکنی

تهوعت چطوره من نمی دونم چرا چن روزه دوباره تهوع دارم درد معده هم که کلا دارم اما یه مدت تهوع نبود باز برگشته انگار ☹

سلام نیلوفر مهربونم  الهی قربونت برم مرسی که به یادم بودی عید توام مبارک والا پسر من هم کولیک ...

به به ببین کی اومده

خوش اومدی مامان خانم 

عزیزم بزرگتر میشه بهتر میشه

نه والا فعلا که هیچی🤭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
@سارادلارام     گلم قدم‌نورسیده مبارک  چشمتون روشن انشالله عاقبت بخیری و خوشبختیش ...

قربونت برم عزیزم

ان شاالله نی نی رو سالم و سلامت بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام دوستان ممنونم از دعاهاتون. ضخامتم بالاخره بالای ۶ رفت این دفعه. دکتر گف چون فولیکولام ازاد شدن ...

سلام عزیز دلم خداروهزارمرتبه شکر

امروز کلا تو فکرت بودم خداروشکر

انشالله خیره عزیز دلم🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام عزیز دلم به سلامتی نینی گلت به دنیا اومد الهی قلبش هزاران سال برات بتپه ببخش من به خاطر رفلاکس ...

سلام عزیزم اره خداروشکر

ان شاالله مرسی عزیزم 

فدات بشم ان شاالله زودتر کولیکش خوب بشه 😘😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیز دلم خداروهزارمرتبه شکر امروز کلا تو فکرت بودم خداروشکر انشالله خیره عزیز دلم🥰🥰🥰

سلام نیلو جون خوبی چخبر

سر زایمانم همش تو یادم بودی الهی زودتر بیای خبر بارداریتو بدی

دوستان گلم لطفا هر کی میدونه راهنمایی کنه من هفته ۱۸ هستم اصلا نمیتونم به پهلوی چپ بخابم یا روشکم م ...

من خیلی راجع به این قضیه پرسیدم اخرش این شد که هرجور راحتی بخواب چون خواب راحت مادر باعث رشد جنین میشه اون زمانی که میگن روو شکم خوب نیست اصلا شکم اینقد بزرگه که ادم نمیتونه رووش بخوابه! پهلوی چپ هم برای خونرسانی بهتره وگرنه اینجوری نیست که دائم بخوای روی چپ باشی ! خلاصه اینکع من خودم تا ماه شش فککنم قشنگ رووو شکمم بودم شکمم که بزرگتر شد بالش گذاشتم دیگه نتونستم روو شکم بخوابم پهلو هم خودم راست راحتتر میخوبم که دکتر گفت هر طرف راحتی بخواب نگران نباش عزیزم

تهوعت چطوره من نمی دونم چرا چن روزه دوباره تهوع دارم درد معده هم که کلا دارم اما یه مدت تهوع نبود با ...

من افتضاح دوباره امپول شروع کردم 😐 یه مدت کم شده بود هروز قرص میخوردم یکی درمیون تهوع میگرفتم اما الان دوباره توو دسشویییی خوابیدم! امپول و شروع کردم 😰واقعا تا کی میخواد  تموم شه نمیدونم