2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
چه با قطعیت گفته از لوله هاته کیه دکترت؟ گفتن هیچ دلیل قطعی نمیشه گفت ممکنه از تخمک و اسپرم و جنین و ...

لوله هس گفت احتمالا اسپرم خوبه تخمک هام هم خوبه حتی موقع تخمکگذاری هم متوجه میشم تخمک آزاد شد جنین هم ۳ روزه ۸ سلولی عالی بود

دیگه نمیدونم چکار باید بکنم

بخدا شب عیدی خیلی سختم شد افتادم دم دهن فامیل

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخرم مشخص نشد برای چی بود اصلا اونهمه درد ! خداروشکر حال دخترم خوبه برام دکترم آمپول ریه هم تزریق کر ...

اصلا مقصر نیستی عزیزم ما هر کاری تونستیم انجام دادیم. ان شالله بخیر میگذره

خدایا شکرت
من بیماری خودایمنی دارم .ان موقع نمیدونستم رفتم طب سنتی چون چندین تا دکتر که رفته بودم تشخیص نمیدادن ...

ببخشید میتونم بپرسم چه علایمی داشتید که تشخیص دادن خود ایمنی دارید؟ فقط ناباروری؟ یا علایم جسمی هم داشتید؟ 

بله عزیزم زمان بره امید به خدا اخه گفتن میکرو هم شانسی ندارید. 

إن شاالله شما هم حاجت روا بشید 

ببین عزیزم من یه بار از دکترم پرسیدم گفت چون تخمدان هارو خاموش میکنن سیکل بلند بهتره دیگه نمیدونم من ...

ممنونم عزيزم از روز پنج پریود گفت ال دی بخور و از روز 17 پریود  روزی نیم سی سی تا دو هفته بوسر لین بزنم  بعدش برم مجدد سونو

ببین عزیزم من یه بار از دکترم پرسیدم گفت چون تخمدان هارو خاموش میکنن سیکل بلند بهتره دیگه نمیدونم من ...

رویان میرم ولی تو نت خوندم نوشته استاندارد ترین روش انتقال جنین سیکل لانگ بدن هورمون رو به حد کافی دریافت کنه که جنین پس نزنه، من پنجمین بارم 

رویان میرم ولی تو نت خوندم نوشته استاندارد ترین روش انتقال جنین سیکل لانگ بدن هورمون رو به حد کافی د ...

به سلامتی ودل خوش انشالله این بار نتیجه میگیری منم از فردا ال دیمو شروع میکنم ببینیم قسمت چیی میشه اگه میتونی ال ارژنین ۱۰۰۰بگیر روزی سه تا بخوربرای خونرسانی به رحم عالیه منم از فردا شروع میکنم

برای واریکوسل نشنیدم .من هفته آینده با دکتر جنتی برای همسرم وقت گرفتم بریم ببینم چی میگن 

إن شاالله نتیجه میگیری عزیزم. درخواست دوستی دادم لطفا بهم بگو دکتر چه نظری داد. چون تقریبا موقعیتمون مشابه است. ما هم همسرم عمل کردن و الان بعد از چند سال بدتر شده. 

نمیدونم توی این وضعیت آیا دوباره عمل میکنن یا راهی به حز عمل وجود داره؟ 

دارو هم که دیگه نگو اصلا فایده نداره هر جی میخوره 

رویان میرم ولی تو نت خوندم نوشته استاندارد ترین روش انتقال جنین سیکل لانگ بدن هورمون رو به حد کافی د ...

معمولا سیکل لانگ میزارن مگه تو شرایط خاص سن مادر بالا باشه. چندبار لانگ انجام دادی اینبار با سیکل کوتاه تست می کنن. کلا تو سیکل لانگ رحم بیشتر تو دستشونه

خدایا شکرت
اره.معلومه بالا اومده. تو تند تند گشنه میشی؟ مثلا صبا دلم میخاد بیشتر بخوابم بخاطر گشنگی نمیتونم & ...

من اشتهام تقریبا شده مثل قبل بارداری.حتی میشه گفت کمتر یه ذره

ولی خیلی پر خوری نمیکنم

بیشتر پروتین میخورم

شکمم فک کنم چون قدم ۱۷۷ هموز زیاد نمایان نشده

من اخرین سونوم همون سونوی ان تی بود که سالم بود

۱۵ هفتگی هم تو مطب با سونو واژینال طول سرویکسمو اندازه زد که ۳۱ بود و منم الان تقریبا استراحت مطلقم

دیگه سونو ندارم تا ۱۸ هفتگی انومالی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
نمیدونم چیکارکنم.دوست ندارم سرکلاژ اصلا.😟ولی استراحتم ازهمون اول زیاد بود.خدابخیر بگذرونه برای هممو ...

ببین سرکلاژ اگر نیاز باشه و بکنی که خیال خودت همه جوره خیلی راحتتره

منم کلا استراحتم ولی سرویکسم ۳۱ بود

انشالله که زودی هم واسه من هم شما بره بالا و نیاز به سرکلاژ نباشه

به سلامتی ودل خوش انشالله این بار نتیجه میگیری منم از فردا ال دیمو شروع میکنم ببینیم قسمت چیی میشه ا ...

سلامت باشی عزيزم انشاالله که به سلامتی، امیدوارم شما هم این سری به نتیجه مطلوب برسی و خدا یه دوتا نی نی خوشگل بهتون بده قرصی که به من دادن کنتراسپتیو ال دی هست و من امروز روز دوم پریودی باید از روز پنجم بخورم، من تا الان کیست نداشتم ولی امروز گفت تو تخمدان چپ کیست مشاهده شده که 19 اردیبهشت بعد تمومی ال دی باید سونو داپلر بشم، شما امپول هم دارید؟ 

اره.معلومه بالا اومده. تو تند تند گشنه میشی؟ مثلا صبا دلم میخاد بیشتر بخوابم بخاطر گشنگی نمیتونم & ...

من داروهام الان روزی دوتا شیاف

یک روز درمیان امپول پرژسترون

ویتامین د۳

مولتی ویتامین

کلسیم

اهن

معمولا سیکل لانگ میزارن مگه تو شرایط خاص سن مادر بالا باشه. چندبار لانگ انجام دادی اینبار با سیکل کو ...

اولین باره شوره جان که سیکل لانگ انجام میدم تا الان تمام انتقالات فرش بوده تو رویان این دومین انتقال با دکتر مصطفایی بار اول جنین سه روزه و فرش انتقال دادم