2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046272 بازدید | 684508 پست
سلام عزیزم اتفاقا امروز تو فکرت بودم نمیتونستم کاربریتو کامل تگت کنم وارد سیکل نشدی چه خبر من برا دو ...

سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی ان شاالله، بله الان روز سوم پریود هستم توکل بر خدا این ماه دوباره انتقال میدم با دعای خیر شما دوستان خوبم 🥰🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزیزم خوبی؟ به سلامتی ان شاالله، بله الان روز سوم پریود هستم توکل بر خدا این ماه دوباره انتقال ...

خدا رو شکر سیکلت بلنده من به خاطره تیروییدم خیلی عقب افتاد انشالله این بار نتیجه بگیری استرادیولو شروع کردی دکتر نگفت چه کار کنیم خدایی نکرده باز اون اتفاق نیوفته ازمایش ایمنی انعقادی ندادی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا انتقالشون فرشه تخمک کم باشه کمتر از ده تا معمولا و زخیره نرمال باشه هایپر نمیشی بعد تخمک کشی با ...

چندبار هایپر شدید

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا رو شکر سیکلت بلنده من به خاطره تیروییدم خیلی عقب افتاد انشالله این بار نتیجه بگیری استرادیولو شر ...

نه گلم سیکلم کوتاهه، آزمایش ایمنی هم دکترم می‌گفت نیازی نیست چون قبلا بارداری داشتم و تا لحظه آخر یعنی ۲۸ هفته جنینم سالم بود و دلیل زایمان زودرسم هم نارسایی دهانه رحم بوده ولی من خودم اصرار کردم برام نوشت و دو سه روز آینده باید برم انجام بدم، نه والا چیزی نگفت که چیکار کنیم که دوباره سقط نشه

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام دوستان یه سوال

کسایی که انتقال شون منفی شد وقتی پریود شدید

شرمنده حالت تکه گوشت ازتون خارج نمیشد فقط خون و لخته بود آخه دکتر به من گفت هفته اول گرفته بعد از بین رفته میخوام ببینم درست میگه من فقط حالت تکه ای داشتم یه بقیه منفی ها هم داشتن؟

ببخشید شما از ایمنی انعقادی ندادید من میخوام ازمایششو بدم ببینم مشکلی ندارم خیلم راحت بشه

سلام خوبی 

پروانه جان شما آزمایش هم ندی یا دیر بیاد جوابش مشکلی نیست. نهایتا می خوان بهت آنوکسا و سرم و پردنیزولون بدن دیگه، که معمولا دکترها مثل دکتر رزاقی برای کسانی که سابقه سقط داشتن تجویز می کنه، که اینهارو هم خودت به دکترت می تونی بگی برات بنویسه تا ایشالا جواب آزمایشت بیاد.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈