2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  من که خارج رحم شدم امروز رفتم آزمایش عدد بتام ۱۸ بود  از دکتر پرسیدم چرا کلا با ای ...

هیسترو پیشنهاد نداد

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
طول سروبکس رو شکمی میگیرن اکثرا نگران نباش دیگه الانا ویار کم میشه فک کنم خوراکت خوبه که حالت خوب ...

دکتر واسه منو وازینال اندازه زد

۳۱ بود

خداکنه بره بالا نیاز به سرکلاژ نشه

از یه طرفم خوشحالم که دیگه علائمی ندارم

از یه طرف نگران

میگم نکنه برا جنین ها اتفاقی افتاده

معلوم نیست چند چندم با خودم🤣

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
عزیزم حتی بوی عرقت اذیتت نمیکنه؟بوی شوینده چی؟

چرا گاهی بوی عرق خودمو دوس ندارم و چندشم میشه

ولی تهوع نمیگیرم باهاش

عزیزم یه ۴۰ روزی تا تشکیل پرونده وازمایش ها سیکل منم کلللا بلنده ۴۰ روزه دیگه برایه تخمک کشی من &nbs ...

همه رو هایپر میکنن بعضی ها همون ماه که انتقال میدن قضیشون چیه

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر واسه منو وازینال اندازه زد ۳۱ بود خداکنه بره بالا نیاز به سرکلاژ نشه از یه طرفم خوشحالم که د ...

سلام.شما مطب پیله ور می‌رفتی عزیزم؟سونو ها رو خودش مطب انجام میده یا می‌فرسته بیرون؟انشاله میره بالا سرکلاژ نمی‌خواد.منم از چند روز بود معده درد شدید داشتم الان ندارم میگم چرا ندارم.فک کنم همه این خود درگیری داریم،🤭

همه رو هایپر میکنن بعضی ها همون ماه که انتقال میدن قضیشون چیه

اونا انتقالشون فرشه تخمک کم باشه کمتر از ده تا معمولا و زخیره نرمال باشه هایپر نمیشی بعد تخمک کشی با توجه به سن جنینت برات انتقال میدن که من از اون گروه نیستم همیشه هایپرم با کمترین دوز دارو

بچا ها شما کیوتن قرمز روزی چند تا مبخوردین؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کمپرس گرم که اصلا جواب نمیده خیالت راحت کمپرس یخ خیلییی بهتره ۱۰ دقیقه بعد از امپولت پک یخ بزار لای ...

اا اوکی مرسی که گفتین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام.شما مطب پیله ور می‌رفتی عزیزم؟سونو ها رو خودش مطب انجام میده یا می‌فرسته بیرون؟انشاله میره بالا ...

سلام گلم اره منم مطب پیله ور میرم

منم خیلی با خودم سر این علائم درگیرم

جالبه من اصلا شکمم ندارم

سونوهارو تو مطب خودش انجام میده مثل سرویکس و قلب و اینارو

شما مریض ایشونی؟

چند هفتته؟

ببخشید میتونم بپرسم مریضی شما چی بود؟  زالو برای مریضی هایی که سودای خون و سودای محل زیاد میشه ...

من بیماری خودایمنی دارم .ان موقع نمیدونستم رفتم طب سنتی چون چندین تا دکتر که رفته بودم تشخیص نمیدادن .رو بعضی ها ممکنه طب سنتی تاثیر داشته باشه .ان شاالله که شما جواب میگیرین .فقط پروسه اش زمانبرِ

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...