2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست
شمام دکتر عارفی بودید؟ یعنی سیکلتون لاینه؟

من ابن سینام دکتر انصاری پور سیکلمم کلا با ال دی بوده نوبتم گرفتم برایه دوشنبه ببینم این بار سیکلم چه جوریه ولی ۹۰ درصد با الدیه چون روش دکترم همینه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین این پیچیدنا بخاطر نفخ و کولیک هستش قطره کولیک اید عالیه با مشورت پزشکش بده پدی لاکت هم خوبه. ای ...

دکترش میگه کولیک مال سن این نی و از یکماهگی به بعد این قطره ها رو میده و گفته الان زوده و نداد بهم. غذاهارو خیلی رعایت میکنم ولی نمیدونستم پرتقال و رب هم خوب نی مرسی که گفتی عزیزم ممنونم خدا حفظ کنه نی نی هاتو😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
آنا جون عزیزم بازم تبریک میگم به سلامتی عزیزم میشه هروقت وقت داشتی از گاندی بگی و هزینش ممنون میشم

سلام عزیزم مرسی گلم. والا فکر کنم نزدیک بیست تومن باورت میشه هنوز وقت نشده قشنگ از همسرم بپرسم خخخخ البته سه و ششصدش دستمزد جدا به دکتر بود.

این هزینه هم با اتاق وی آی پی و فیلمبردار بود یعنی اینارو نخوای ازش کم میشه.

اتاق وی ای پی فک کنم پنج تومن بود خصوصی کمتره .

فک کنم مثلا با اتاق خصوصی شونزده بشه البته اگه دکترت دستمزد جدا نگیره که خوب خیلی بهتر میشه مثلا حدود دوازده سیزده بشه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
برای ما هم عمل جواب نداد حالا قراره بریم یه طب سنتی یه دوره پاک سازی بدن و زالو بندازه همسرم.  ...

بله واریکوسل بعد از چند سال ممکنه برگرده .من خودم چند دوره برای مریضی خودم از زالو استفاده کردم به اصرار خانواده ولی خیلی برای من موثر نبود حتی فکر میکنم مریضیم رو بدتر کرد نمیدونم .خیلی طرفدار طب سنتی نیستم .ان شاالله شما جواب بگیرین .حالا ممکنه برای  خیلی ها موثر باشه  .من درمورد طب سوزنی هم شنیده بودم یه خانمی توی مطب دکتر بهم گفت .ولی انجام ندادم .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
منم به واژن حساسیت دارم رکتال باید بزارم بعدم میگن واژن با رکتال هیچ فرقی نداره اخه امپول منو ی ...

منم همینطور .بله آمپول این معایب رو داره حالا پرستار تو بخش ivf میگفتن کمپرس اب گرم بزارین دیگه گلوله گلوله و سفت نمیشه من امتحان نکردم .کمپرس یخم مثل اینکه جواب میده .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عزیزم والله من دیددم خانومه سه تا گرید سی انتقال داد سه تاشم گرفت مجبور شد یکی رو ریداکت کنه اصلا به ...

خدا کنه ماله منم هر چه به صلاحم است همون بشه 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام ببخشید قبل از انتقال کی باید بریم واسه سونو و گرفتن دارو؟  ۷ اردیبهشت تخمک گذاریم هست الان ...

سلام عزیزم .تا روز سوم پریودی باید برین دکتر تا دارو را متناسب با سیکلتون بهتون بدن .یا سیکل لانگ میشین یا کوتاه .ولی تا قبل روز چهارم مراجعه کنین به مطب 

من چند بار انتقال و بارداری و متاسفانه سقط داشتم الان در حال استراحتم

ان شاالله سری بعدی که پروسه تون شروع میکنین مامان میشین و به خوبی و خوشی مراحلتون طی میشه 😍😍