2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
من همسرم عمل کرد و اصلا خوب نشد طب سنتی رفتیم کلی و چقدر حجامت کرد بازم هیچی به هیچی

زالو را متحان نکردید؟ 

طب سنتی چه دارو هایی بهتون داده بودند؟ چه مدت زیر نظر طب سنتی بودید؟ 

آخه میگن واریکوسل سودای خون زیاد شده. اول باید پاکسازی بشه سودای کل بدن کم بشه و بعد زالو ککار خودش را بکنه

نمیدونم دیگه راهی نداریم اینم میریم ببینیم چی میشه

فکر کنم نتیجه گرفتنش بستگی به درجه بیماری داره. 

چون بعضی ها خیلی زود با طب سنتی نتیجه میگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا منم بخاطر یکم زردی که داشت و اوایل خیلی شیرم نمیومد و زخم هم شده بود سینم مجبور شدم شیر خشک بد ...

ببین این پیچیدنا بخاطر نفخ و کولیک هستش قطره کولیک اید عالیه با مشورت پزشکش بده پدی لاکت هم خوبه. این نفخ و کولیک تا ۳ ماه ادامه داره یکم تو‌ رژیم غذاییت باید بیشتر دقت کنی چیزای نفاخ نخوری. من ادویهو انواع  فلفل و اینا نمیخوردم رب نمیخوردم گوجه و خیار و پرتقال و کیوی نمیخوردم اب هویچ خیلی خوبه. اب سرد نخور ولرم بخور چای داغ نخور ولرم بخور. امیدوارم به دردت بخوره عزیزدلم.

خداياشكرت....❤️ 
ممنونم عزیزم. چشم عه واقعا؟ ضخامتتون باهاش خوب بالا میرفت؟ اره استرومارین راحت پیدا میشه.

ببین من هم استرومارین رو امتحان کردم و هم استروژن رو، فرقی ندارن

با هر دو ضخامتم بیشتر از ۷ نمیشه

تو امریکا استروژن میدن اصلا استروماریین برای انتقال نمیدن، به دکترم گفتم برام استرومارین بنویسه ببرم ایران، گفت واای چرا؟؟؟ این هورمون اسب هست، اینو فقط بعد از یائسه شدن میدن و … ولی نوشت و من با خودم بردم ایران

اونموقع که من اونجا انتقال داشتم اصلا پیدا نمیشد

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان خوبم یه سوالی داشتم  من هفت اسفند پانکچر شدم و 21 اسفند هم پریود شدم با اینکه عملا ...

سلام خانمي نگران نباش معمولا دومين پريود بعد از پانكچر طولاني ميشه برا من ٣٤ روز شدتا پريود شدم.

عزيزم خدا رو شكر الهي هميشه سلامت و تندرست باشه زير سايه پر مهرت انگار همين ديروز بود واسمون ختم برد ...

قربونت برم عزیزم آره انگار دیروز بود 

ان شاالله قسمت همه منتظرا بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر که خوبین عزیزم انشالله سلامت باشین همیشه 🙏🙏

ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
الهی سلامت باشه خودت و بهار جون ماشالا بهش 

قربونت مرسی عزیزم

سلام ببخشید قبل از انتقال کی باید بریم واسه سونو و گرفتن دارو؟  ۷ اردیبهشت تخمک گذاریم هست الانم پریود شدم کی باید برم ؟ لازم تو پریود برم دوره داروی قبل انتقال چند روزه هست ؟ 

پروانه جان گرید جنینت عزیزم چی بود؟ماله من b  و  c است امیدی میتونم داشته باشم؟

عزیزم والله من دیددم خانومه سه تا گرید سی انتقال داد سه تاشم گرفت مجبور شد یکی رو ریداکت کنه اصلا به گرید نیست من یکیش آبود یکیش آب نمیدونم کدومش گرفته