2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
کلا ای وی اف کردید مشکل شما بود یا همسرتون؟ من خودامینی شدید داشتم نفهمیدن دوبار انتقال و افت بتا دا ...

من بدونه هیچ مشکلی برایه تعیین جنسیت ولی ظااهرن علظت خون شدید دارم ممیزاره خون به جنین برسه البته این حدس یه دکتر دیگه بود نه دکتر خ‌ودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا ای وی اف کردید مشکل شما بود یا همسرتون؟ من خودامینی شدید داشتم نفهمیدن دوبار انتقال و افت بتا دا ...

حتما دارو بخور برایه خود ایمنی اگه بخوری اون مشکل پیش نمیادبهت دادم قرصی چیزی ؟ چیا میخوری

حتما دارو بخور برایه خود ایمنی اگه بخوری اون مشکل پیش نمیادبهت دادم قرصی چیزی ؟ چیا میخوری

الان ۱۸ روزه پرندیزولون میخورم با اسپیرین بعدم گفته ۳ تا سروم ivigباید قبل انتقال بزنم و هپارین

من روز اول رو گرفتم همین کارو کردم. دو روزم هس میرم مسافت شرعی رو بیرون و روزمو باز میکنم و میام. ول ...

مسئله به این مهمی فدات شم. واقعا به شما واجب نیست وقتی اینهمه مسائل مختلف و عمل داشتی، بعدا زایمان کردی قضاهاش رو بگیر

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الان ۱۸ روزه پرندیزولون میخورم با اسپیرین بعدم گفته ۳ تا سروم ivigباید قبل انتقال بزنم و هپارین

خوبه هموناس سره وقت بخور قرساتو بعدشم پرندزولون میگن با استرادیول و قرص تیرویید تداخل داره باید دو ساعت فاصله بدی 

خیلی خوبه روزی دوتا باید باشه دز ۵ اونو باید برایه ماها که مشکل ایمنی نداریم تا سه ماهگی بخوریم شما ...

اره روزی دو تا دوز پنج نمیدونم تا کی والا سر انتقال قبلی دکترم نداد ففط دو تا سروم داد که جوابگو نبود باید همراه با قرص بود

فعلا ک استرادیول شروع نکرده ولی قرص تیروید نگفت چون میخورم یه نصفه

والله به من که تایید کرد با این دوتا فاصله بدم استرادیولم پری بشی برات اضافه میکنه اگه بتونی ال ارژنین ۱۰۰۰بگیری بخوری روزی سه تا برایه خون رسانی رحم خیلی خوبه 

اره روزی دو تا دوز پنج نمیدونم تا کی والا سر انتقال قبلی دکترم نداد ففط دو تا سروم داد که جوابگو نبو ...

انشالله این بار نتیجه میگیری خدا دلتو شاد میکنه مونده خواست خدا که انشالله یه دلت نگاه میندازه تو این ماه پربرکت

والله به من که تایید کرد با این دوتا فاصله بدم استرادیولم پری بشی برات اضافه میکنه اگه بتونی ال ارژن ...

والا کلا میترسم بدون تجویز دکتر عارفی قرصی بخورم این سری رفتم ازش میپرسم فعلا امگا داده با فولیک اسید