2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046156 بازدید | 684501 پست

@سارادلارام    

سلام عزیزم خیللللی تبریک میگم انشالله قدمش خیر باشه انشالله باعث خوشحالی و سرافرازیت باشه دراینده خیللللی خوشحال شدم🌺🌺🌺🌺

از یزارینت بگو سخت نبود زایمانت راحت بود؟؟

نی نیت چند کیلو بود طبق وزن سونو بود؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمی دونم عزیزم هنوز کارتشو ندادن ببینم چند کیلو بود ولی بغل دستیم بهش گفتن ۱۸۵۰ امروز بدنیا اومد ۱۷ ...

سلام عزیزدلم خیلی خیلی تبریک میگم قدم نو رسیده رو انشاءالله که زیر سایه امام زمان وپدر ومادرش بزرگ بشه حالتون خوبه؟ انشاءالله فردا مرخص میشین؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت برم خودم که الان ۲۰ روزه بیمارستانم فقط میگم نی نی سالم باشه دعا میکنم دستگاه نره.

مبارک باشه گلم انشالله قدمش پر از خیر و برکت باشه.مرخص شدی یا باید بیمارستان بمونی؟

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
وای انشاءالله با دعای خیر شما عزیزم  فقط برا اون روز لحظه شماری میکنم روزام خیلی دیر میگذره&nb ...

هفته های آخر واقعا دیر میگذره ادم دلش میخواد زودتر ببینتش انشالله که به وقتش روه ماهشو ببینی گلم😍😍

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
قربونت عزیزم ان شاالله بسلامتی زایمان کنی

عزیزم خیلی خیلی مبارکت باشه ایشالا زیر سایتون بزرگ شه یه ماهی میشه سر نزدم ولی امروز صبح به فکر تو ماشالا بودم 💞💞💞💞انگار همین دیروز بود میگفتی بابام به همه زنگ میزنه خبر میده😍😂😂

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خو ...

اای جاااانممم الهییی صد هزار بار شکر 😍🤩🤩🤩😘😘😘

انشاالله خوشبختی و موفقیت هاشو ببینی

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم وقتی دکترا میگن قرصارو با اب زیاد بخورین یعنی روزه واجب نیس . تعداد قرصا هم انقد زیادن که نمیش ...

اگه کسی نمیتونه روزه بگیره میتونه روزه اش بخوره ولی بعد رمضان هر وقت تونست قضاش رو بگیره  

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ببخشید بیداری میگم قرص چه قدر بدم تو واژنم تا ته بزارم چه جور بزارم؟؟؟؟

ببخشید عزیزم در این مورد نمیدونم اخه مال من زیر زبانی بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دوستای عزیزم ببخشید دونه دونه نتونستم جواب پیاماتونو بدم امروز زایمان کردم خداروشکر نی نی هم خو ...

سارای قشنگم الهی قدم دختر نازت براتون پر از خیرو برکت باشه و خدا براتون حفظش کنه😍😍😍😍😍😍شب بیداریات شروع شد خواهر😂😂

خداياشكرت....❤️