2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
دوستان دیروز دکتر واسه ۱اردیبهشت سونو آنومالی تو ۱۸هفته نوشت و اکو قلب.اما آزمایش خون نداد.الان غربا ...

نه عزیزم‌منم‌مرحله دوم تست خون نبود گفتن لازم‌نیست مگه خودت اصرار کنی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم مرسی عزیزم دعا کن برامون ان شاالله شما هم بسلامتی زایمان کنی دکتر ناعمی هست بیمارستان شز ...

سارا جون این هفته زایمان می کنی؟ ان شالله خدا حافظ شما و بهار جون باشه. نترس عزیزم برادرزادمو هم ۳۷ هفته گرفتن

خدایا شکرت
دوستان من ازساعت ۴ بدجور دل درد و دلپیچه و اسهال شدیدددد شدم. اومدم زایشگاه بستریم کردن بهم پرولو ...

ان شالله چیزی نیست سریع مرخص میشی

بگو یکی وایتکس بیاره سرویس وایتکس بزن ولی فکر کنم هر روز خودشون با  وایتکس تمییز می کنن

خدایا شکرت
عزيزم شما ورم هم داري؟

ورم صبحگاهی کمی دارم

ولی بعدش میخابه

ورم مسمومیت به هیچ وجه نمیخابه.

ازمایش اورژانسی ادرار دادم.

مشکوک به عفونتم

اگه اوکی باشه مرخصم

ولی اگه اوکی نباشه مرخص نمیشم امروز

توکل برخدا 

خیالم راحته اینجا همش چکاب میشم

😉

قربونت برم چشم عزیزم اگه لایق باشم ان شاالله سالم و سلامت نی نیو بغل کنی واسه شما هم دیگه چند روز م ...

عزیزم ایشالله نی نی روسالم بزارن تو بغلت برامنم دعاکن این دفعه اخرمه مثبت شم

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

دوستان باردار

خطر بیماری لیستریا رو جدی بگیرید، حتما میوه و سبزیجات رو خوب بشورید، سعی کنید بیشتر غذاهای پخته بخورید. 

سوسیس و کالباس و تخم مرغی که کامل کامل نپخته‌ نخورید. حتما لبنیات پاستوریزه مصرف کنید. اگر اسهال و تب داشتید حتما به دکتر مراجعه کنید.

تو این مقاله که لینکشو میذارم کامل توضیخ داده

https://sabkezendegi.com/عفونت-لیستریا

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ممنونم عزیزم. اره از ی دکتر دیگه هم مشورت گرفتم گفتن قطع نکن بهم میریزه پریودت. قرار شد این چند روزو ...

توکل بر خدا عزیز دلم، دلم روشنه که زود زود مامان میشی ان شاالله، التماس دعا خانم گل 🙏🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم