2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
اره سز میکنن به من که اصلا سخت نگرفتن حالا نمی دونم واسه شرایطم بود یا کلا سخت نمیگیرن خوبه عزیزم و ...

خداروشکر

ایشالا تا آخر همینطور همه چی خوب پیش بره و همه سختی ها رو با بغل کردن نی نی جون فراموش میکنی

ایشالا هم برای تو سلامتی باشه هم برای نی نی 

خداروشکر ایشالا تا آخر همینطور همه چی خوب پیش بره و همه سختی ها رو با بغل کردن نی نی جون فراموش میک ...

ان شاالله مرسی عزیزدلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نگو به عسل توی بارداری حساسیت داشتم قبلا شک کرده بودم ولی مطمین نبودم کاهو هم خورده بودم الان ...

نمی دونستم ممکنه حساسیت جدید پیش بیاد زمان بارداری!

کاهو که مشکلی نداره احتمالا مال عسل بوده

کار خوبی کردی رفتی بیمارستان، خیالت راحته تحت نظر هستی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم الان که داروها رو شروع کردی دیگه قطع نکن برات ضرر داره مخصوصا که هر دفعه هم یه مشکل جدید بهت ا ...

ممنونم عزیزم. اره از ی دکتر دیگه هم مشورت گرفتم گفتن قطع نکن بهم میریزه پریودت. قرار شد این چند روزو صبا ی مسافت شرعی رو همسرم ببره روزمو بخورم و برگردم. تا یکشنبه ک ببینم اوضاع چجوریه.

توکل ب خدا ان شاالله که هر چی خیره. حداقل دلم اروم میگیره ک تلاشمو کردم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای حواست را جمع کن خاک شیر بخور البته  اگه به این هم سندرومی چیزی نداری😁

خاک شیر باعث زایمان زودرس میشه

دهانه رحم رو باز میکنه

عسل هم همینطوره

من هرچی بخوام بخورم اول تو‌نت میبینم

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..
قربونت برم چشم عزیزم اگه لایق باشم ان شاالله سالم و سلامت نی نیو بغل کنی واسه شما هم دیگه چند روز م ...

عزیزم من از دیروز باهات هیجان داشتم و از صبح همش تو فکرتم و کلی ذوق زده ایشالا نی نی نازت به سلامتی بغل میگیری و لذتش رو میبری.خیلی واست خوشحالم نتیجه زحمتات یه دختر شیرین و دوست داشتنیه

دوستان دیروز دکتر واسه ۱اردیبهشت سونو آنومالی تو ۱۸هفته نوشت و اکو قلب.اما آزمایش خون نداد.الان غربالگری دوم فقط همین سونو هست یا آزمایش خونم داره؟؟ازش پرسیدم گفت نه فقط همین سونو و اکو رو انجام بده اما فکر کنم بعضی دوستان آزمایش خونم داشتن تو ۱۶هفتکی

منم دو تا ساب سروزال دارم بایه اینترامورال کلا رو هم رفته ۶ سانت بیشتر میشه انتقال دادم خارج رحم شد& ...

میگن قبل بارداری اینتر هارو دربیارین بهتره چون طی بارداری میوم‌بزرگ میشه و اذیت میکنه ان شاالله که خیره برات عزیزم همه امون راه سختی و رفتیم اما مطمئنم  پایانش قشنگه همیشه من این امید و داشتم