2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046262 بازدید | 684508 پست
ممنونم عزیزدلم ان شاالله شما هم نی نیو سالم بغل کنی التماس دعا

سارا جان روز موعود رسید بهت تبریک میگم فردا زایمان داری و کوچولوی قشنگتو میبینی انشاالله به سلامتی عزیزم برای ما منتظرا هم دعا کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم چشم عزیزم اگه لایق باشم ان شاالله سالم و سلامت نی نیو بغل کنی واسه شما هم دیگه چند روز م ...

خدانکنه

ان شاء الله

منم برات خیلی دعا می کنم که زایمان راحتی داشته باشی

همون اقبال میری یا تو شریعتی زایمان می کنی؟

منم 11 روز دیگه زایمان دارم .../..نینی م یکم ریزه دکتر می خواست دیرتر زمان بده واسه دیابتم نتونست

سارا جان روز موعود رسید بهت تبریک میگم فردا زایمان داری و کوچولوی قشنگتو میبینی انشاالله به سلامتی ع ...

قربونت برم چشم عزیزدلم حتما

ان شاالله بزودی قسمت همه منتظرا بشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
منم از دعات فراموش نکن🥺

چشم عزیزم حتما😍ان شاالله صحیح و سالم نی نیو بغل کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدانکنه ان شاء الله منم برات خیلی دعا می کنم که زایمان راحتی داشته باشی همون اقبال میری یا تو شری ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی راستش میترسم یخورده

نه عزیزم همینجا تو شریعتی زایمان میکنم

ان شاالله که خیره و سالم بغلش میکنی

چند کیلو بود نی نی؟

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی راستش میترسم یخورده نه عزیزم همینجا تو شریعتی زایمان میکنم ان شاالله ک ...

وای فردا چه روزِ خوبیه برات عزیزم 😍😍😍😍

حتما بیا بهمون از حال خودتو نی نیت خبر بده هاااا 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
وای فردا چه روزِ خوبیه برات عزیزم 😍😍😍😍 حتما بیا بهمون از حال خودتو نی نیت خبر بده هاااا 

اره هم هیجان دارم هم استرس😍😍

حتما عزیزم 

دعا کنید واسم

دوستان یه راهنمایی میخواستم بگیرم ازتون. کسی بوده ماه رمضان انتقال داشته باشه و روزه هم گرفته باشه ...

عزیزم الان که داروها رو شروع کردی دیگه قطع نکن برات ضرر داره مخصوصا که هر دفعه هم یه مشکل جدید بهت اضافه میشه، سلامتیت در اولویته، اصلا فرمان خدا هم همینه که سلامتی در اولویت همه چیزه، الان شما هم حکم بیماری رو داری که دارو میخوره و با قطعش ممکنه اوضاعش بدتر بشه، ان شاالله که ضخامتت حسابی میره بالا و انتقال میدی اگر یک درصد خدای نکرده بالا نرفته بود اون موقع روزه هاتو بگیر عزیز دلم🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
قربونت برم چشم عزیزدلم حتما ان شاالله بزودی قسمت همه منتظرا بشه

عزیز دلمممم ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و مبارک باشه براتون، نامدار و پربرکت باشه و خوشبخت و عاقبت بخیر باشد در کنار هم، التماس دعا گلم قشنگم 🙏🌹

ممنونم عزیزم خیلی لطف میکنی راستش میترسم یخورده نه عزیزم همینجا تو شریعتی زایمان میکنم ان شاالله ک ...

سزارین می کنن اونجا ؟ فکر کردم چون دولتیه سخت بگیرن برای سزارین 

می دونم عزیزم...ترس همیشه قبل عمل هست /..برای همه مونه .../..ایشالا خدا کمک می کنه و راحت ترین و بهترین باشه برات

35 هفته و 4 روز 

دو کیلو و چهارصد

اره هم هیجان دارم هم استرس😍😍 حتما عزیزم  دعا کنید واسم

منم همیشه دوست داشتم بچم فروردینی باشه، خودمم ۱۹ فروردینم، توکل بر خدا ان شاالله تمام منتظران دامنشون سبز بشه ما هم همینطور 🙏

عزیز دلمممم ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و مبارک باشه براتون، نامدار و پربرکت باشه و خوشبخت و عاقب ...

قربونت برم مرسی عزیزم ان شاالله

حتما عزیزم اگه لایق باشم

سزارین می کنن اونجا ؟ فکر کردم چون دولتیه سخت بگیرن برای سزارین  می دونم عزیزم...ترس همیشه قبل ...

اره سز میکنن به من که اصلا سخت نگرفتن حالا نمی دونم واسه شرایطم بود یا کلا سخت نمیگیرن

خوبه عزیزم واسه منم ۳۵ هفته ۲۵۰۰ بود

حالا نی نی شما وقت داره کلی وزن میگیره

منم همیشه دوست داشتم بچم فروردینی باشه، خودمم ۱۹ فروردینم، توکل بر خدا ان شاالله تمام منتظران دامنشو ...

ان شاالله خدا ی نی نی سالم و صالح بهت بده عزیزم