2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
انشالله به زودی مامان بشی  ارولوژ ب ما گفت کسایی که مثه ما الیگواسپرمی هستن شانس زیادی ندارن و ...

چقد عجیب من تا الان فک میکردم آزو ها شانسشون خیلی کمتره چون صفرن بالاخره اما الیگو ها بالاخره چندتا دارن خب باید شانس بیشتری داشته باشن!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام ساراجان. جنین ۳ روزه ۸ سلولی بنظرت خوبه؟ ۳ روزه بهتره یا ۵ روزه؟

سلام بستگی به شرایط خودتون داره کدومو براتون استفاده کنن ولی خوب ۵ روزه بهتره چون معمولا ۳ روزه فریز میشن و جنین هایی که قوی ترن و‌قتی از فریز خارج میشن میتونین به ۵ روزه برسن و به اصطلاح بلاست میشن برا همین میگن اون جنین ها قوی ترن و شانس بیشتری هست که تو‌ رحمم بمونن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم ایشالا هممون نتیجه بگیریم 🤲 دکتر همسرم مظلومیه اول که آزمایش داد و برد پیشش معاینه کرد یه نا ...

الهی آمین عزیزم

چقدر عالی همینکه تعداد هم افزایش پیدا کرده عالیه

داروها و نحوه و مدت مصرفش رو بهم میگی؟

ببینم همسرم این داروها رو داشته یا نه

همسرت قبلنم تحت نظر ارولوژ دارو مصرف کرده یا اولین بار بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم‌ بد نیستم مایع حدودا رو همون ۶ هست  گفت احتمالا هفته دیگه ختم بارداری میدن

انشالله هرچی صالحه پیش بیاد عزیزم🙏🙏🙏

به سلامتی نی نی خوشگلت رو بغل بگیری 

اگه اشتباه نکنم بهارکوچولو رو🥰🥰🥰🥰

چقد عجیب من تا الان فک میکردم آزو ها شانسشون خیلی کمتره چون صفرن بالاخره اما الیگو ها بالاخره چندتا ...

علتشو از ارولوژ پرسیدم گفت اونا فقط مجرای خروجی ندارن و اسپرمشون سالمه

اول ک شنیدم باور نمیکردم ولی اینجا میبینم خداروشکر خانومایی که مشکلشون ازواسپرمی هست بیشتر مثبت میشن 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
الهی آمین عزیزم چقدر عالی همینکه تعداد هم افزایش پیدا کرده عالیه داروها و نحوه و مدت مصرفش رو بهم ...

اره بازم شکر 

ال کارنتینین پروفرتیل سلنیوم اسپریژن

ژل رویال هم خودم گرفتم براش 

ارولوژ قبلی میگفت خرج الکی نکنین اینا فایده نداره و اثبات نشده اینارو نداد منم نگرفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
علتشو از ارولوژ پرسیدم گفت اونا فقط مجرای خروجی ندارن و اسپرمشون سالمه اول ک شنیدم باور نمیکردم ولی ...

دو نوع ازو هست انسدادی و غیر انسدادی اونا که غیر انسدادین اسپرم ندارن  انسدادیا تولید میکنن اسپرم اما اونم زیاد نیس همش خواست خداست عزیزم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
اره بازم شکر  ال کارنتینین پروفرتیل سلنیوم اسپریژن  ژل رویال هم خودم گرفتم براش  ا ...

همسر منم اسپریژن و سلنیوم داشت. پروفرتیل نداشت ولی فرتیل اید میخورد

ژل رویال هم که عالیه احتمال زیاد تاثیر رویال بوده

بسلامتی انشالله خوش خبر باشی

دو نوع ازو هست انسدادی و غیر انسدادی اونا که غیر انسدادین اسپرم ندارن  انسدادیا تولید میکنن اسپ ...

بله درسته منظور ارولوژ انسدادی بود.

سلام بچه ها کسی از آنا۱۴۰۰ خبر داره تا الان باید زایمان کرده باشه خبری ازش نیست

سلام ندا جون خوبی؟ 

وسطای عید اومد یه سر گفت نی نیش بسلامتی دنیا اومده وحسابی سرش شلوغه گفت هروقت تایم آزاد پیدا کردم میام سر میزنم بهتون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
گفتم اگه لازمه برم اگه برم پذیرش میکنن

اگه هنوز فشارت بالاست برو بنظرم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ساراجان. جنین ۳ روزه ۸ سلولی بنظرت خوبه؟ ۳ روزه بهتره یا ۵ روزه؟

سلام عزیزم 

بله عالیه واسه من سه روزه ۴ سلولی بودن

۵ روزه بهتره عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍