2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
چون سفالیک شده خطر زایمان نداره پس ؟؟؟ خل شدم واقعا  خدا نی نیهامونو حفظ کنه منکه واقعا این چن ...

نه عزیزم خطری نداره ربطی به زایمان هم نداره

ان شاالله من که از استرس پیر شدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان این جواب آزمایش ادرار ۲۴ ساعته امه یه نگاه بنداز بهش 

خوبه عزیزم دفع پروتئین نداری

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام وقت تون بخیر بچه ها فشار خون ۱۳ روی هشت در هفته ۱۷ خطر داره یا نه؟

و اینکه من دست و پا و لب و دماغم ورم داره به جز حذف کردن نمک چه توصیه ای دارین؟

خیلی ممنون میشم کمکم کنین خیلی نگرانم و استرس دارم

آره عزیزم اینکه میشه بعضی دکترا وبعضی بیمارستانای خصوصی سزارین انتخابی روانجام میدن من خودمم سزارین ...

متوجه شدم عزیزم ،ممنون 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام وقت تون بخیر بچه ها فشار خون ۱۳ روی هشت در هفته ۱۷ خطر داره یا نه؟ و اینکه من دست و پا و لب و ...

عزیزدلم فشارت بالاس ورمم خوب نیست میخای یه بیمارستان بری یا با دکترت تماس بگیری؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اون اولیه که زده بالاس چیه؟

اون حجم ادراره که زیاده

اگه اب زیاد میخوری مشکلی نیست

سلام وقت تون بخیر بچه ها فشار خون ۱۳ روی هشت در هفته ۱۷ خطر داره یا نه؟ و اینکه من دست و پا و لب و ...

بله عزیزم فشار بالای ۱۲ خطرناکه

حتما به دکترت بگو

مامان سوفی جان من امروز رفتم تو ۳۲ هفته ولی همچنان دوتا شیاف در روز رو دارم دکترمم گفت تا آخرش ادامه ...

عه چه جالب، دکتر من میگفت از ۱۲ هفته پروژسترون و استرادیول رو قطع میکنند مگر اینکه کسی مشکل داشته باشه که شیاف پروژسترون بدن. تازه خیلیها از ۹ هفته کامل قطع میکنن

حتما هر دکتری نظر خودشو داره، همون کاریو که دکترمون میگه باید انجام بدیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سارا جان امروز دکتر بودم واسم آزمایش نوشت که فردا انجام بدم ولی صبح ۱۱ بود الان ۱۳ بنظرت چیکار کنم

باز فشارتو چند دقیقه دیگه بگیر 

من جات باشم اگه پایین نیومد میرم بیمارستان

الان زنگ زدم بیمارستان گفت نیا 

برا چی گفت نیا؟

اصلا چرا زنگ زدی؟