2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046487 بازدید | 684516 پست
عه چه جالب. کار همونو می کنه ینی؟ ی بار یدوفولیک داده بودن

مقدار میلی گرمشون رو بخون رو دارو . دکتر هماتولوژی میگفت ما اسید فولیک ۵ میدیم زنان یدوفولیک میده 😅  منم بعد بارداری دکتر مو عوض کردم گفت یدوفولیک بخور. 

خدایا شکرت
خانومایی که دوقلو دارین از کی تکون بچه ها شروع شد؟؟؟؟ من تازه وارد ۳شدم حس میکنم تو شکمم یه چیزی ...

وارد ۳ ماهگی شدی؟ اولین حرکات مثل ترکیدن حبابه. بعدش یه حرکاتی داره انگاری نفخ کردی بعضی وقت ها هم نفخه. بعد حرکاتش مثل ضربه یا حرکت ماهی میشه این برای هفته ۱۸ به بعد میشه

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😃😃 حالا من خیلی گشنم نمیشد جز همون روز ازمایش داشتم ۵ صبح از گشنگی بیدار شدم  😅

من همیشه گشنم بود از ترس قند هیچی نمی خوردم  

کلا چون دیابت هم بودم برام ننوشت اون آزمایش گلوکوزو

خطرناک بود

شوره احساس میکنم من و تو چقد تجربه هامون یکسان بوده تو بارداری

پلی کیستیک نبودی؟

خانومایی که دوقلو دارین از کی تکون بچه ها شروع شد؟؟؟؟ من تازه وارد ۳شدم حس میکنم تو شکمم یه چیزی ...

سوشین جان مگه نرفتی سونو یه ساک دیده شده پس چجور میگی دوقلو؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

خانما توی تهران دکتری هست که خودش سیکل میکرو رو انجام بده و دست ماماها نسپاره آدمو؟

دلم نمی خواد مراکز شلوغ و معروف برم،تجربه شده برام‌که اونها به درد نمی خورن

منتظر معجزه خداوند هستم...😊

عزیزم برای همه ۲ یا ۳ یا حتی ۴ تا جنین انتقال میدن، اکثرا یک قلو میشن و خیلی درصد کمی دو قلو میشه. انشالله هرچی که دوست داری بشه

در مورد تکون هم احتمالا حرکت روده هات رو حس کردی، حرکات جنین برای بعضیها از ۴ ماه به بعد مشخص میشه و برای خیلیها از ۵ ماهگی

شما چند هفته ای الان؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام کسی هیستروسکوپی کرده جدیدا ؟من میخوام هیسترو کنم به دلیل ضخیم بودن اندومترم خیلی میترسم لطفا اگ ...

من ۳ بار انجام دادم

اصلا ترس نداره بیهوش میشی و چیزی متوجه نمیشی، وقتی هم بهوش میای یک کم دلدرد داری، حتی کمتر از درد پریود

بعدش هم که رفتی خونه یکی دو روز بیشتر استراحت کن و کار سنگین نکن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من ۳ بار انجام دادم اصلا ترس نداره بیهوش میشی و چیزی متوجه نمیشی، وقتی هم بهوش میای یک کم دلدرد دار ...

شما چرا انجام دادین؟میگن خیلی بده ضخامت رحم زیاد باشه نشونه سرطان درسته ؟بعد یه سوال به من ۱۸ وقت هیسترو داده تا ۱۷ گفته ال دی بخورم مگه نباید پریود شی بعد پاکی عیسترو کنن پس چرا اینجوریه مال من ۱۰ فروردینم امپول دیفرلین زدم

من همیشه گشنم بود از ترس قند هیچی نمی خوردم     کلا چون دیابت هم بودم برام ننوشت اون آزما ...

نه نبودم کسی چیزی نگفت بهم همیشه پریودیم سر وقت بود فولیکول بالغ هم داشتم. ان شالله به خیر خوشی تموم میشه بچه هامون و سالم بغل میگیریم. پس بخاطر دیابت گلوکز برام ننوشته ۳ مرحله ایی نوشت میرفتم بعد غذا دوباره آزمایش میدادم

خدایا شکرت
مگه غربال دوم ۲۰ هفتگی نیست؟ اینجا غربال اول ۱۲-۱۴ هفتگی و غربال دوم ۱۸-۲۰ هفتگی هست بیشتریا هم سل ...

عزیزم من عکس سونو رو صفحه اخر فرستادم.

ترجمه کنی برام ببینم هماتوم داخل جفته؟

😉

عزیزم من پارسال دی ماه پانکچر شدم. دو بار انتقال دادم متاسفانه منفی شدم پانکچرم خیلی خوب بود جنینای ...

خب دوباره پانکچر کن 

کدوم مرکز هستی ؟ 

من اهواز پانکچر شدم نتیجه نگرفتم الان رفتم مام با دکتر علیرضایی 

فعلا دارم امپولامو میرنم تا پانکچر 

دکتر مظلومی گفت این بار تسه بشه 

اره عزیزم الیگو اسپرمی ه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..