2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046554 بازدید | 684527 پست
سلام عزیزم من دقیقش تا کی رو نمیدونم. فقط باید کاملا پریودی تموم شده باشه و لک و.. نداشته باشی. من ب ...

مرسی گلم خوبی خودت چه خبرا ؟  من ۲۹ این ماه پریود شدم بخام هفده پریودی هیسترو کنم بعد تو همون ماه دوم پریودی باید برم برا داروهای انتقال یا دوم پریودی ماه بعد ؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم انشاالله بسلامتی بیاد بغلت همین الان براتون سوره قدر میخونم

ممنونم عزیزم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسپرم صعیف. اره هم جنین بلاست و هم 3 روزه انتقال داده ام. جنین ها نمیمونه

مشکل ما هم همینه

هم تعداد و هم مورفو پایینه

واسه شما هم تعداد کمه؟ 

منم دوبار انتقال دادم بار اول دو تا سه روزه. بار دوم یه سه روزه و دوتا پنج روزه

کدوم مرکز پیشنهاد اهدایی بهتون داده؟ عزیزم چند بار انتقال داشتی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اسپرم صعیف. اره هم جنین بلاست و هم 3 روزه انتقال داده ام. جنین ها نمیمونه

انشالله به زودی مامان بشی 

ارولوژ ب ما گفت کسایی که مثه ما الیگواسپرمی هستن شانس زیادی ندارن ولی ازواسپرما مشکل خاصی ندارن و نتیجه میگیرن

منم خیلی نگرانم امیدوارم برای ما هم معجزه بشه و به زودی مثبت بشیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
قربووونت برم عزیزم. اره واقعا خیلی سخت بود بیشتر از این بابت ک همه چی اول عالی بود ولی یک سال هر چی ...

خداروشکر عزیزم که الان خوبی 

یکی از دوستان دیگه هم شرایطش اوکی نمیشد که انتقال بده ولی بعد از مدتها که انتقال داد مثبت شد الان بارداره خداروشکر

انشالله به زودی زود قسمت شما هم میشه😘👶👶

بچه ها آمپول ستروناکس یا همون ستروتاید حلالش آب مقطره ؟ چقد آب مقطر میخواد ؟ 

من یادمه ستروتایدی که میگرفتم اماده ی تزریق بود. یعنی مواد داخل سرنگ بود

احتمالا مال شما یه نوع دیگست

وای بچه ها امروز صبح دوباره بی بی زدم روز سیزدهم منفی شد یعنی دیگه الان فردا برم ازمایش هم منفی هست

دیگه همه چی تموم شده؟

نمیشه مثبت شه 

مال کسی بی بی ش منفی نبوده از مثبت؟

😭😭😭😭😭😰😫

مرسی گلم خوبی خودت چه خبرا ؟  من ۲۹ این ماه پریود شدم بخام هفده پریودی هیسترو کنم بعد تو همون م ...

سلام عزیزم شکر خدا منم خوبم.

منم زود پریود شدم فردا روز ۶ هس باید برم دکتر ببینم میشه شروع کرد یا میمونه ماه بعد.

منظورت دوم پریودی ماهی هس ک قراره هیسترو کنی؟ نه قبل هیسترو ک داروهارو شروع نمی کنن.  

من اونموقع پرسیدم ماما گف فاصله بده انتقالو با هیسترو منم میخواستم ب خاطر ماه رمضان نرم بمونه ماه بعدش ولی از خود دکتر ک پرسیدم گف اتفاقا بهتره فاصله بین هیسترو و انتقال کم باشه یعنی ماه بعد هیسترو اگه شرایط خوب بود انتقال بدی.

نمیدونم حالا سوالتو درست فهمیدم یا نه😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خداروشکر عزیزم که الان خوبی  یکی از دوستان دیگه هم شرایطش اوکی نمیشد که انتقال بده ولی بعد از ...

قربوونت برم . ای جانم شکر خدا.

الهی همه مون نتیجه بگیریم و تموم بشه این انتظار

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم شکر خدا منم خوبم. منم زود پریود شدم فردا روز ۶ هس باید برم دکتر ببینم میشه شروع کرد یا م ...

انشاالله همه چی خوب پیش بره برات ، نه  دو پریودی بعد هیسترو رو میگم  ولی گرفتم منظورتو مرسی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بچه ها آمپول ستروناکس یا همون ستروتاید حلالش آب مقطره ؟ چقد آب مقطر میخواد ؟ 

اسی سی فکنم باز بپرس

شکمت آب نیاورد؟

چرا آب اورد خیلی سخت بود برام همش چیزای شور میخوردم با سفیده تخم مرغ بعداز یه هفته کم کم رو به خوب شدن کرد بعدم که پریود شدم کلا خوب شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
انشاءالله خیره عزیزدلم به خاطره تلخ گذشته فکر نکن انشاءالله با حق باب الحوائج نی نیت صحیح وسلامت میا ...

ورم مسمومیت نمیخابه

روز به روز هم بیشتر میشه

نگران نباش پس

ولی بنا بر احتیاط تست رو بده

منم هفته بعد میرم تست بدم

😉