2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046498 بازدید | 684518 پست
من خواهرم خیلی اذیت بود مثل شما ‌ . ۳۶ هفته و ۳ روز زایمان‌کرد . انشالله که همه چی برای دوتاتون خوب ...

دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شما کجا هستین عزیزم؟؟ اینجوری ۵روزه بودن جنین ها یعنی حساب نیست؟

رویان میرفتم اونجا حساب نمیکردن

الان بیمارستان بستریم واسه سونو سن بارداریو که میزنن سن جنین رو اضافه نمی کنن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شرایط خاصی داشتی که ۵ میخوردی؟من که یک میخورم ، ۵ بخورم بهتره؟

من با تجویز دکتر خوردم ی فاکتور انعقادیم مشکل داشت حالا نمیدونم به اون ربط داشت یا نه

عزیزم شرایط خاصی داشتی که ۵ میخوردی؟من که یک میخورم ، ۵ بخورم بهتره؟

سر خود پنج نخور بنظرم

عزیزم ادرار ۲۴ ساعته دادی؟

نه سارا رفتم بیمارستان برام نوشت حالا از فردا باید جمع آوری کنم که پس فردا ببرم برام سونو داپلر از پاها هم نوشت که جایی رو نتونستم پیدا کنم برم انجام بدم موند یکشنبه برم فقط خیلی نگرانم البته ورم پام خیلی بهتر شده دردشم افتاده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه سارا رفتم بیمارستان برام نوشت حالا از فردا باید جمع آوری کنم که پس فردا ببرم برام سونو داپلر از پ ...

نگران نباش عزیزم انشاالله که چیزی نیست

چند هفته ای

نشونه مسمومیت هست نگران نباش فقط خونه نشین برو دکتر یا زایشگاه ازمایش ۲۴ ساعته بده

سلام عزیزم رفتم بیمارستان برام آزمایش ۲۴ ساعته نوشت حالا از فردا صبح باید جمع آوری کنم پس فردا ببرم بدم سونوی داپلر از پا هم برام نوشت که جایی پیدا نکردم ببرم بدم موند برا یکشنبه ورم پام خیلی بهتر شده دردشم دیگه افتاده یعنی امکان داره بخاطر سرپا بودن زیادم اینجوری شده باشه یا نه ربطی نداره؟ 

خیلی نگرانم مامای دکتر گفت خیلی حواست به حرکاتش باشه تا کم شد بیا بیمارستان 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نگران نباش عزیزم حتما بهم خبر بده

باشه عزیزم چشم سارا فشارم خوبه سردرد سرگیجه تاری دید حالت تهوع هم ندارم هیچ کدومو ورم پامم خیلی کم شده دردشم افتاده بنظرت امکان داره بخاطر اینکه دیروز خیلی سرپا بودم باشه یا ربطی نداره؟ 

امروز ان اس تی هم انجام دادم خوب بود سونو بیوفیزیکالم انجام دادم خوب بود وزنشم گفت ۱۶۰۰ بنظرت خوبه یا کمه برا این هفته؟

باشه عزیزم چشم سارا فشارم خوبه سردرد سرگیجه تاری دید حالت تهوع هم ندارم هیچ کدومو ورم پامم خیلی کم ش ...

قربونت اره عزیزم ممکنه بخاطر اون باشه ولی حواست خیلی به فشارت باشه واسه من نیم ساعته رفت بالا

خب خدادوشکر نگران نباش عزیزم

وزنش هم خوبه عزیزم

ماشالا بهش عزیزم واسه ماها سن انتقال حساب میشه عزیزم الان منم که اینجام اصلا سن سونو رو حساب نمیکن ...

وزنش نمیدونم خوبه یانه

اخه اگه ۳۷هفته باشم کمه فکرکنم اگه۳۵باشم زیاده حالا وزنش هیچی انشالله که سلامت باشن

من و شماانتقالمون باهم بود شمازایمانت رو کی گفته؟؟؟

قربونت بد نیستم  هر چی میاد مسمومیتم شدید تر میشه سر درد و تاری دید اینا دارم دعا کن برام

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان میکنی. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com