2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام  میزان دفع پروتئین من trace بود ولی فشارم خوبه و ورم دست و پام از دیروز خیلی بهتره دکترم ...

عزیزم الان دقیق یادم نیست اما فکر کنم برا منم تریس بود و اوکی بود اما باز ببین دوستانی که جدیدا تجربه دارن چی میگن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامانا من سردیم کرده بذای تهوع چه قرصی میتونم بخورم؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم خوب شم ؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا من سردیم کرده بذای تهوع چه قرصی میتونم بخورم؟؟؟؟؟؟؟ چیکار کنم خوب شم ؟

عزیزم زنجفیل هم برا سردیت خوبه هم تهوع یه کوچولو زنجفیل با نبات داغ بخور ببین بهتر میشی.... 

دارو رو از دکترت بپرسی بهتره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم کسی از هزینه های رویان و ابن سینا خبر داره؟ 

یه سیکل پانکچر و انتقال الان تقریبا هزینش چنده؟ 

من خیلی وقته از اینجا دور بودم اصلا در مورد رنج هزینه ها نمیدونم.... 

دوستای گلم کسی از هزینه های رویان و ابن سینا خبر داره؟  یه سیکل پانکچر و انتقال الان تقریبا ...

البته منظورم یعنی با داروها و.... 

یعنی یکی بخواد برای اولین بار بره تو سیکل حدودا چه قدر باید هزینه کنه؟ 

بدون بیمه! 

البته منظورم یعنی با داروها و....  یعنی یکی بخواد برای اولین بار بره تو سیکل حدودا چه قدر باید ...

والا من برج ۱۰تورویان انتقال دادم ۳/۵

داروهم معلوم نمیکنه اگه ایرانی بدن ارزونتره خارجی گرونتر

پانکچر حدود ۶ هست

رویان با تامین اجتماعی قرارداد نداره

حدود ۳ یا چهارتومن ازمایش های اولیع و کاریوتایپ و این چیزاشع

به نظر من برا کلش رو ۲۰ باید حساب کرد

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
@مامانو_سوفی   دوستان عزیز کلینیک مام گفتش اهدایی انتقال هر نی ۹ میلیون گفتدهر نی دو سه تا د ...

بله هر نی ۲-۳ تا جنین داره، من تاحالا نگرفتم ولی یادمه دوستم پارسال  تو بیمارستان بهمن گرفت برای جنینها ۶ میلیون پرداخت کرد، هزینه انتقال هم جدا 

شاید مام هزینه انتقال و هزینه جنین رو با هم میگیره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
@مامانو_سوفی   دوستان عزیز کلینیک مام گفتش اهدایی انتقال هر نی ۹ میلیون گفتدهر نی دو سه تا د ...

فعلا کارهای اداریشو شروع کن، یکماه طول میکشه کار اداریش بعد با برگه دادگاه هر مرکزی خواستی برو

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
منم فشارمو چک میکردم ولی فشارم خوب بود همیشه  علائم خاصی هم نداشتم راه میرفتم مچ پام ورم میکرد ...

ساراجون من دیروز رفتم سونو باید ۳۵هفته و ۲روز میبودم ولی توی سونو گفت۳۷هفته ای نمیدونم کدوم درسته؟؟؟

دیروز۳۱۰۰بود

البته منظورم یعنی با داروها و....  یعنی یکی بخواد برای اولین بار بره تو سیکل حدودا چه قدر باید ...

عزیزم من کلینیک مام رفتم، پانکچرم حدودا 12 تومن شد، داروهاش نزدیک 4 تومن، ویزیتها هم حدودا 2 تومن. انتقال حدودا 10 تومن، داروهاش 2 تومن، ویزیتها 1,5 .

مام کلا آزاد هست ولی در آخر نامه برای بیمه تکمیلی میده که بستگی به نوع بیمه یه مقدارش رو خود بیمه برمیگردونه.

این مبالغ بازم ممکنه یه کوچولو در حد یکی دو تومن بالا پایین بشه بخاطر تعداد فولیکولها و جنین‌های تشکیل شده.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم ۶ هفته از انتقالت گذشته....  بعلاوه دو هفته بعلاوه ۵ روز....  میشه 8 هفته و ۵ روز. ...

واقعا؟؟چرا من همش فکر میکنم ۵هفته ام

هنوز از ۴هفتگی دکتر نرفتم

حای ضربان رو بشنوم

اینقدر که ترس واضطراب دارم

حس میکنم بی خبر باشم از همه چی بهتره

درشهرماطوفانی بپاست چادرت را محکمتر بگیر،توام با چادرت سرباز زینبی..