2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046394 بازدید | 684511 پست
عزیزم شما اب دور بچه خوب شد که گفتی کم شده؟ اون سوپ که گفتم را خوردی؟

عزیزم فعلا ۷ هست و کمه هنوز

راستش دستور پختشو پیدا نکردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر که اوضاعت تحت کنترله کدوم بیمارستانی عزیزم؟ هزینه هرشب بستری چقدر میشه؟ تا کی نینی رو نگه ...

شریعتی ام عزیزم نمی دونم دقیق ولی از حسابداری پرسیدیم گفت بستگی داره ولی نهایت ۲۰۰ تومنه 

گفتن تا ۳۷ هفته نهایت نگه میدارن که میشه ۲۱ ام ببینیم خدا چی می خواد

شما زایمانت کیه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فعلا ۷ هست و کمه هنوز راستش دستور پختشو پیدا نکردم

بابا یکم اب جوش بیار اسفناج بریز توش یکمم آرد بردار مثل رشته که قدیمی ها خودشون درست میکردن یکم آردی تر بریز توش و نمک و زرد چوبه یکم که قوام اومد بخور

فامیلمون مثل شما شده بود خورد خیلی خوب شد که دکتر تعجب کرده بود

شریعتی ام عزیزم نمی دونم دقیق ولی از حسابداری پرسیدیم گفت بستگی داره ولی نهایت ۲۰۰ تومنه  گفتن ...

چقدر خوب /... ایشالا به سلامتی و به وقتش زایمان کنی/...

کلا دو هفته مونده که ایشالا همونم به سلامتی می گذره

برای من 28 م توی 37 هفته ختم بارداری میدن عزیزم

من دیابتم اجازه نداد بیشتر بمونه/...البته الانم هم دفع لخته دارم هم درد زیاد زیردل

بازم ایشالا به وقتش بیاد

عزیزم دیفرلین را برا کسایی که مثل من میوم دارن تجویز میکنن که یکم سایز میوم شون کوچیک بشه .اگه دو دو ...

آها عزیزم الهی انتقال بعدی دوقلوهات بیان تو بغلت

من باردار میشم ولی سر تاریخ پریودیم لکه بینی میکنم پرژستون زیادتر میکنم میگیره جلوش ولی بتا افت میکنه وسقط میشه

پرژسترون جلو پریود من نمیگیره هرموقه باردار نمیشم دقیقا با وجود پرژسترون پریود میشم سر موعود مقرر

یار وفادار من ولم نمیکنه لعنتی

امروز ۱۸انتقالم وبتام کاملا صفر شده

داروهام قطع کردم

کی خونریزیم شروع میشه

شما هم با ای وی اف خارج رحم شدین؟

عزیزم بتای خارج از رحمی باید تکرار کنی حتی اگر خونریزی داشته باشی

تا بیاد به ۲۰برسه 

چون مال من میومد پایین دوباره میدیدی رفته رو ۱۳۰۰

باید به ۲۰برسه دیگه احتیاجی به تکرار نداره

بابا یکم اب جوش بیار اسفناج بریز توش یکمم آرد بردار مثل رشته که قدیمی ها خودشون درست میکردن یکم آردی ...

البته مال من صدرصد معلوم نشد اما دکتر سونو گراف به نفع ای پی رأی داد بستریم کردن و دارو گرفتم اما ساک بارداری قشنگ سالم دفع شد

سلام دوستای خوبم من زایمان کردم و الان دخترم کنارم خوابیده از صمیم قلب و از ته دل برای همتون دعا کرد ...

ای جااااانمممم عزیز دلممممم، خدا رو شکررررر، روزی چند بار میومدم اینجا تا خبر زایمانتو بخونم گلم، مبااااارک باشه، به سلامتی و میمنت، نامدار باشه و زیر سایه امام زمان و پدر و مادرش خوشبخت و عاقبت بخیر باشه، خیلییییی خوشحال شدم واقعا روحیه م عوض شد 🥰🌹، التماس دعا فرشته ی زمینی 🙏⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بابا یکم اب جوش بیار اسفناج بریز توش یکمم آرد بردار مثل رشته که قدیمی ها خودشون درست میکردن یکم آردی ...

ممنونم عزیزم

چقدر خوب /... ایشالا به سلامتی و به وقتش زایمان کنی/... کلا دو هفته مونده که ایشالا همونم به سلامتی ...

ان شاالله 

من که دلم می خواد زودتر دنیا بیاد☺☺☺ اره امروز ۳۵ هفته ام ۲ هفته مونده ان شاالله هم نی نی من هم شما تا ۳۷ بمونن 

سونو وزن رفتی؟