2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046490 بازدید | 684517 پست
سلام به همه دوستان عزیزم ، سال نو همگی مبارک باشه ، من همیشه به یاد همه دوستان این تاپیک هستم و همیش ...

سلام خوبی؟ حال خودت ،بچه هات.همه خوبین الحمدلله.سال نوتون مبارک

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
ان شاالله این چند هفته باقیمانده بخوبی میگذره😍😍

مرسی عزیزم ان شاالله

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من بهتر دکتر برین و سونو بشین 

رفتم آزمایش عدد بتا ۳۶۰ بود و سونو داپلر هم فهم گفت یه توده ای که از بقایای خارج رحم 

دکتر سونو گرافی گفت چون امپول زدی میاد پایین حالا کاش بیاد پایین الان ۲۰ روز درگیرم اخر سر بهم نگه بیا عمل کن

تا اومدم ببرم نشون دکتر بدم دکتر رفته بود

وای چقدر هزینه ها بالاس سونو داپلر را ۴۴۰ تومن گرفت 

امثال ما شدیم آش نخورده و دهن سوخته کلی هزینه کردیم رفتیم انتقال دادیم کلی هم پول دادیم که دفع بشه 

تازه بدتر از اون روح و روانمون بود که شب عیدمون را خراب کرد و مثل ماتم زده ها بودیم

خیلی خیلی سخته 

من همش میگم خدا برا دشمن م هم همچین چیزی نخواه

سلام دوستای خوبم من زایمان کردم و الان دخترم کنارم خوابیده از صمیم قلب و از ته دل برای همتون دعا کردم و میکنم که ایشالله بزودی این حس رو تجربه کنید بزودی وقتی یکم سرپا شدم میام باز و اگه سوالی چیزی داشتین حتما حتما از تجربم براتون میگم الان فقط خواستم بگم به لطف خدا نی نیم بدنیا اومده💙💖

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
نه عزیزم من نزدم میخواستم بدونم چرا این دوستمون زده؟ منم پریودم فکر میکنم گند میزنه تو جنینام ازش ب ...

عزیزم دیفرلین را برا کسایی که مثل من میوم دارن تجویز میکنن که یکم سایز میوم شون کوچیک بشه .اگه دو دوره با بالا بزنی پریود نمیشی.

وقتی که انتقال میدی و پروژسترون میزنی که دیگه پریود نمیشی که نگران اون باشی. بعدش هم اینقدر این امپول عوارض داره که نگو

بله متاسفانه با ای وی اف شدم  یکی از فامیل هامون دو تا بچه داره بعد این دوتا دوبار خارج رحم شد ...

ان شاالله  به دکترم  تاکید می کنم که سابقه خارج رحمی دارم ببینم چه میگه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
وای چقدر هزینه ها بالاس سونو داپلر را ۴۴۰ تومن گرفت  امثال ما شدیم آش نخورده و دهن سوخته کلی ه ...

بتات داره میاد پایین؟خونریزی هم داری؟ اگه میاد پایین نگران نباش طول میکشه تا صفر بشه

بتای من از ۷۰۰ میومدم پایین ، یک و ماه نیم خونریزی داشتم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم قربونت خداروشکر خوبه الان اره الان ی هفته ای میشه ۲ تا امپول زدم فشارم الان ۱۱ هست حدودا ...

خداروشکر که اوضاعت تحت کنترله

کدوم بیمارستانی عزیزم؟ هزینه هرشب بستری چقدر میشه؟

تا کی نینی رو نگه می دارن؟ 28فروردین؟

بتات داره میاد پایین؟خونریزی هم داری؟ اگه میاد پایین نگران نباش طول میکشه تا صفر بشه بتای من از ۷۰۰ ...

بله خونریزی دارم دیشب تا حالا بیشتر شده درد هم داشتم مسکن استفاده کردم 

منم ۷۰۰ بود سری قبل امروز ۳۶۰ بود 

ان شاءالله که دفع بشه 

ان شاالله  به دکترم  تاکید می کنم که سابقه خارج رحمی دارم ببینم چه میگه

بگو آزمایش برا اینکه لوله ها ضعیف نباشن 

یه سون. هیدروسالپنکس هم هس یه مایعی داخل لوله ها که سمی و از لانه گزینی جلوگیری میکنه 

اون خطرناکه اگه خدایی نکرده کسی داشته باشه لوله ها را قطع میکنن و بعد انتقال میدن

ولی ما ها اگه بودیم تو سونوگرافی میگفت