2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
منم هییییچ علائمی ندارم  روزای اول که مثبت شده بودم یه کوچووولو درد سینه داشتم که از پروژسترون ...

هممون همینیم عزیزم منم چون هیچ علائمی نداشتم اصلا باور نمیکردم فقط چون رفته بودم سونو دیده بودمش یکم آروم گرفته بودم ولی از بعد تکوناشو لگداش دیگه باورت میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام گلم من اولین بچم ای وی اف بود رفتم سونو دقیقت سن جنین از روز اول پریود بود انتقالم روز 19,پریود ...

آره عزیزم درسته برامنم سونوهام قشنگ با تاریخه پریودیم درمیاد ولی بچه ها همیشه اون فرمولو میگن یا اینکه دکتراشون از انتقال حساب میکنه گفتم شاید فقط برامن اینجوری شده 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد انتقال همون روز با اتوبوس برگشتم.همسرم میگه فعلا سونو اول برو پیش خودشون بعد دیگه نمی‌ریم.نمی ...

عزیزم این دفعه با اتوبوس نری ها

من ۵ هفته که رفتم سونو انقد سرگیجه و حالم بد بود که نگو

حتما همراه همسرت برو

من مراقبتهامم پیش مرکز رفتم.چون اونا بیشتر هواسشون هست.

😉

با امپول دفع شد دو ماهی طول میکشه بتا بیاد پایین من سه سال بعداز حاملگی خارج رحم خودم باردار شدم

من درد هم دارم گاهی تخمدان هام درد میگیره گاهی رحمم گاهی پاهام 

یعنی عادیه میترسم دفع نشده باشه

شما استراحت کردین یا فعالیت داشتین چون من یکم که راه برم درد هام بیشتر میشه

بچه ها من هفته ۳۵ ام  فشارم بالاس دفع پروتئین هم دارم و مسمومیت بارداری 

آب دور جنین هفته ۳۳ عددش ۹ بود بعد من بیمارستان بستریم هر روز سونو میدم هی عددش از ۹ کم شد امروز شد ۶.۸ ولی باز میگن صبر کن خطرناک نیست هنوز هر چی هم آب و مایعات میخورم هیچ فایده ای نداره عددش خطرناک نیست؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خب معلومه ان اس تی اوکیه.

اره ان اس تی گرفتن صبح خوب بود سونو بیوفیزیکالم خوب بود

گفتن باید فردا هم سونو بدی معلوم شه 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ورمت چجوریه؟ امروز چشای منم اکلریک میزد وزنت چطوره

ورمم زیاد نیست مچ پاهامه و یخورده هم انگشتام اگه یادت باشه منم دوبار انگار اکلیل میدیدم

وزنم رو نمیدونم از وقتی اومدم وزنم نکردن

فدات بشم خدا نگه داره همه نی نی هارو  من از روز اول انتقال تا الان که ۳۱ هفته شدم هیییییچ علائ ...

عزیزم ببخشید واسه سن انتقال سن جنین رو اضافه نمیکنن اصلا روزای بعد انتقال به علاوه ۱۴

من حتی اینجا که بستریم با سن سونو کاری ندارن فقط با انتقال حساب میکنن

دوستان امپولhcg رو چند ساعت قبل تخمک کشی میزنن؟ دهنده تخمکم یکشنبه عمل داره 

۳۶ ساعت قبل 

خود مرکز میگه چ ساعتی بزنه