2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست
مرسی عزیزم . کار خوبی کردی . انشالله که به همین زودی دامنت سبز بشه 

مرسی عزیزم .همینطور شما ❤😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  دومين پريود بعداز پانكچر واسه شما هم تاخير داشت؟؟ من ٤ روز گذشته و خيلي نگرانم ك ...

سلام .بله طبیعی هستش .من سری دوم پانکچرم پریود دوم حدودا ۱۰ روز تاخیر داشت .نگران نباشید 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
بچه ها الان خواهر زادم با بالشت محکم زد تو پهلو راستم.جنینم سمت راستمه .ده هفته و دو روزمه..نکنه چیز ...

نه عزیز دلم اون ضربه به جنینت نمیرسه اصلا نگران نباش خونریزی ام اگه نداره پس دیگه خیالت راحت باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
اره خیالم راحت تره اینجا برام امپول ریه زدن گفتن اگه زود بدنیا بیاد فشارمم چک میکنن هی خداروشکر اومد ...

عزیزم اصلنم نگران نباش خداروشکر جنینت دیگه تو سن بالاست اگه خدای نکرده وضعیت خوب نباشه به دنیا میارنش نهایت ۳ روز بیمارستان نگه دارن به این فکر کن این اتفاقا تو ماهای ۵ و ۶ و اینا باشه هیچ راهی نداره.انشالله که دیگه خوبی و بچه سر تاریخ خودش بدنیا بیاد

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامانا برای خرید سیسمونی راهنمایی میکنین ؟؟؟؟ کالسکه چه مارکی خوبه و چه مدلی؟؟؟؟؟ صندلی ماشین اینا چی ؟؟.  و اینکه تخت و کمد از کجا بگیرم؟؟؟ من هنوز هیچی نگرفتم فقط لباسارو اونم کامل نیست 😑

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام نیلو جون خوبی عزیزم؟ پریودت نرمال شد؟

سلام عزیزم

یه مقدار میشه گفت بهتر شدم اما کاملا خوب نشدم هنوز عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد