2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046612 بازدید | 684532 پست
بچه ها من اومدم بیمارستان بستریم کردم ازم ازمایش اینا گرفتن گفتن فعلا باید باشی التماس دعا 

عزیزم خیلی خوب کاری کردی رفتی انشالله که همه چی به خیر و خوشی برات بگذره😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

سلام خانوما یه سوال داشتم دکتر برامن ازمایش  lhوfshنوشته وکفته سوم پریودی ازمایش بده  بعد چون فکرمیکردم اونورسال پری میشم تاریخ ۱فروردین زده .من امروز پریودشدم و روزسومم میشه یکشنبه ک ۲۹.میتونم روز ۴پری هم آزمایش بدم یانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی خوب کاری کردی رفتی انشالله که همه چی به خیر و خوشی برات بگذره😇

ممنونم عزیزم التماس دعا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من داروهای تخمک‌کشیو استفاده کردم ۵ روز مون که تموم شه کرونا گرفتیم . خیلی حس بدی بود . اصلا تلقین‌ن ...

همون موقع که کرونا  گرفتی تخمک کشی رفتی ؟ به تاخیر ننداختی ؟ 

نگرام نباش انشالله با همینا به مراد دلت میرسی گلم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام خانوما یه سوال داشتم دکتر برامن ازمایش  lhوfshنوشته وکفته سوم پریودی ازمایش بده  بعد ...

سلام رکسانا جون چطوری ؟ چه خبرا ؟ خیلی وقته نبودی عزیزم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
اره گفتن نهایت تا بتونیم سعی میکنیم تا ۳۷ نگهش داریم امپول ریه هم زدن گفتن چک میکنن مدام حالا فعلا ا ...

ان شالله همچی بخیر و خوشی بگذره . برای یکی از آشناها اینطور شده بود بعد دوباره روال عادی گرفت به موقع زایمان کرد

خدایا شکرت
سلام خانوما یه سوال داشتم دکتر برامن ازمایش  lhوfshنوشته وکفته سوم پریودی ازمایش بده  بعد ...

سلام عزیزم خوبی؟  چرا تاریخ زد این آزمایش و تاریخ نمیزنن. شاید اصلا موردی نباشه همون تاریخ بری

خدایا شکرت
بله عزیزم یه دختر دارم. بعد از اون همه مشکلات شروع شد. شاید هم قبلش شروع شده بوده و اونم معجزه بوده. ...

خدا رو شکر 

خدا برات حفظش کنه 

باز طبیعی باردار بشی عزیزم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
اخ پس من چی بگم به خاطر تهوع اصلا نمیتونم پروتئین بخورم وقتیی میخورم تا سه روز دسشوییییم!!! چبکار کن ...

ایشالا که مشکلی نباشه عزیزم نگران نباش ایشالا میری سونو رشد و همه چی اوکیه ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامانا من حساسیت فصلی به بهار دارم فقط عطسه میکنم و آبریزش دارم چه قرصی میتونم بخورم ؟؟؟؟؟ باید چه دکتری برم ؟؟؟؟؟ کسی مثل من هست ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
بچه ها من اومدم بیمارستان بستریم کردم ازم ازمایش اینا گرفتن گفتن فعلا باید باشی التماس دعا 

عزیزدلم ایشالا که بهترین برات اتفاق بیفته دیگه الان تحت کنترل شرایطتت نگران نباش اصلا ایشالا که به بهترین موقع گل دختر به دنیا میاد😍❤️🥰