2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046913 بازدید | 684566 پست
رحمم سمی اکوژن شده بود، نه لکه بینی داشتم، چند روز بعدش هم پریود شدم

نغمه جان مشکل اکوژن بودن رحم شما بعد هیسترو حل شد؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان چیکا خوبی  فسقلیا خوبن ؟  من الان 22 هفته ام تا الان زیرنظر دکترای ابن سینا بودم ب ...

سلام‌ عزیزدلم انومالی ۱۸ هفته انجام دادی؟ ببین سونو خالی ملاک نیست اگر ازمایش غربالگری هم ریسک بزنه اونوقت میفرستن برای سلفری و امینو. ان تی چند بود؟ ان بی رویت شده؟ ازمایشت لو ریسک زده؟ همه اینا ملاک هستش. انشالله که همه چیز عالیه و دوتا نی نیتو صحیح و سالم بغل میگیری فداتشم. نه برای من پیش نیومد ان تی یکیشون ۱/۲ بود یکیشون ۱/۹ . اکو رو معمولا دکترا برای ای وی افی ها میفرستن اگر دکترت صلاح میدونه انجام بده خیال خودتم راحت میشه.

خداياشكرت....❤️ 
سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه کسی بود خراش اندومتر انجام داده باشه و جواب گرفته؟درد داره؟

من انجام دادم عزیزم تو مطب دکترم. برای من تاثیر مثبت داشت. درد هم همون لحظه داره ولی خب قابل تحمله

خداياشكرت....❤️ 
خبریه هانیل جون؟    

نه گلم الان یه مارک دیگه گذاشتم منفی شد. من همیشه بین ۲ تا ۴ روز بعد از قطع پروژسترون پریود میشدم ولی الان ۶ روز گذشته و هنوز خبری نیست حتی لکه. دیروز یدونه بیبی چک گذاشتم هاله انداخت الان یه مارک دیگه گذاشتم منفی شد، فکر کنم عوارض انتقال ماه قبله که پریود نمیشم نه؟

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
مامان چیکا خوبی  فسقلیا خوبن ؟  من الان 22 هفته ام تا الان زیرنظر دکترای ابن سینا بودم ب ...

سلام عزیزم خوبی؟

یه سوال داشتم شما پیش کدوم دکتر بودی تو ابن سینا؟

من روز شنبه همونجا انتقال دادم اما هنوز هیچ حالتی ندارم

کاملا عادیه عادیه حالم

میترسم جنینام دفع شده باشن

عزیزم ازمایش ذخیره تخمدان داده؟ فک نکنم خونریزی به تخمک ربط داشته باشه اون واسه اندومتره اگه اشتباه ...

نه ازمایش نمیگیره مرکز از اونایی ک میخواند تخمک اهدا کنن.

سنو میکنه بعد تایید میکنه.

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون