2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست
مرسی چیکا جون قراره ۲۸ ام برم و کلی استرس دارم🤭 میگم جنسیت رو برا شما تو ان تی حدس زد؟

الهی بسلامتی قربونت برم. تو ان تی پسرمو دید عزیزم ولی دخترمو تو انومالی گفتش

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوره‌جان‌سلام‌عزیزم.خوبی میگم‌‌شماهیدروکسی‌میخوردی‌لاغرنمیشدی؟ نمیدونم‌ازاونه‌یانه.من‌دارم‌بی‌دلیل ...

ببخشید من جواب میدم .من دوسال و خورده ای هیدروکسی استفاده میکنم ولی لاغری نداشتم ممکنه از داروهای دیگه ای باشه که استفاده میکنین مثلا اگه متفورمین استفاده میکنین  لاغر کننده است 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
گفته کورتاژ به علت ضخامت 🙄 من روز ۱۵ سیکلم رفتم دکترضخامت ۸میلی بود. روز ۲۶سیکل عمل شدم ...که برام ...

روز۲۶ خب قبل پریودت بوده و بالا بوده اینکهچرا اینکارو کرده دیگه دکترت میدونه😵‍💫

روز۲۶ خب قبل پریودت بوده و بالا بوده اینکهچرا اینکارو کرده دیگه دکترت میدونه😵‍💫

همینو میگم نه ....فردای عمل پریود شدم ....همش نگرانم که یوقت بیخودی کورتاژم نکرده باشه از سر سهل انگاری 

شرح عمل برام توضیح نداد گفت بعد برو مطب 

هنوز نمدونم چیکارم کرده 😕

فیلم عملم رو فلش دیدم وحشت کردممم😂😂😂😂 

سوپ اسفناج بخور یعنی یکم آرد بردار و یکم اب بریز روش و با دست یکاری کن که گوله گوله بشه نباید خمیر ...

خیلییی ممنونم عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام  متاسفانه از من خارج رحم شده بود رفته توی لوله سمت راستم دیروز پهلوم از درد میخواست سورا ...

عزیزم علائمت چی بود که فهمیدی خارج از رحمی بوده؟

تو سونو چند هفته بودی؟

سلام بچه ها

من روز چهارده انتقال از دادم بتام 16.5بود

پایین تر از ده منفی

بین ده تا بیست و پنج مشکوک

بعد الان هم که بی بی چک گذاشتم هاله افتاد 

چیکار کنم

یعنی امکان داره دیر لانهگزینی کرده باشه

امکان داره بالا بره؟ 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
الهی بسلامتی قربونت برم. تو ان تی پسرمو دید عزیزم ولی دخترمو تو انومالی گفتش

مامان چیکا خوبی 

فسقلیا خوبن ؟ 

من الان 22 هفته ام تا الان زیرنظر دکترای ابن سینا بودم بعد به خاطر زایمان رفتم پیش دکتر قبلیم که بفهمم کدوم بیمارستانا هست 

بهم گفت عدد ان تی یکیشون خیلی بالاست 

چرا برات تکرار نکردن 😕 نگران شدم 

دکتر قبلیه یعنی نفهمیده بود 

الان برام سونو آنومالی و اکو قلب یکیشون رو تکرار کرده 

حالا باید بعد از عید برم 

بهم گفته حتما از نوشین محمدی وقت بگیرم اگه نشد فرشته قدیانی 

شما هم برات پیش اومده بود ؟ 

عدد ان تی بالاتر از 3 

به نظرت بعد از عید بهش بگم برام آزمایش سلفری بنویسه یا نه لازم نیست ؟

شوره‌جان‌سلام‌عزیزم.خوبی میگم‌‌شماهیدروکسی‌میخوردی‌لاغرنمیشدی؟ نمیدونم‌ازاونه‌یانه.من‌دارم‌بی‌دلیل ...

نه اصلا تازه رژیم سخت گرفتم تا ۴ کیلو قبل انتقال اومدم پایین هیدروکسی رو حتما بعد غذا بخور من بعد صبحانه میخورم

خدایا شکرت