2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046738 بازدید | 684543 پست
ممنونم عزیزدلم  دعا کن برام

ساراجون میدونم شما الان استرس داری هرکی هرچی میگه آروم نمیشی ولی باورکن چیزی نیست گاهی خطا تواندازه گیری هست گاهی هم ممکنه جنین یک یادوهفته بزرگتر باکوچکتر ازسنش باشه اصلا نگران نباش اگه داپلرت مشکلی نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الکی استرس نده به خودت. دختر من ۳۷ هفته دو کیلو به دنیا اومد. دکتر سونو را که دید گفت یه هفته ...

خیلی ممنونم عزیزم دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم برای چی داری اعصابت را خرد میکنی  یکی از اشناهای ما اینقدر چیزای عجیب غریب سونوگرافی هر ...

چی بگم والا فقط بیخود استرس میدن به آدم 

خدا بخیر بگذرونه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ساراجون میدونم شما الان استرس داری هرکی هرچی میگه آروم نمیشی ولی باورکن چیزی نیست گاهی خطا تواندازه ...

ممنونم عزیزم داپلر که فردا باید برم دکتر برام بنویسه ان شاالله که خوب باشه و چیزی نیست

عزیزم من حس میکنم نشتی دارم چیکار باید بکنم؟

بچه ها من چند روزه آبریزش دارم مثل آب نبود یخورده سفید بود ولی دیروز رفتم سونو آب دورش از ۱۰ شده بود ۸.۵ 

چیکار باید کنم؟

@آنا1400    

@شوره    

@مامانو_سوفی    

مرسی عزیزم، اون لحظه هیچ جوابی نداشتم بهش بگم، خیلی دلم به درد اومد ممنون از همدردیت    

آره حق داری قربونت برم الهی که دیگه هیچ وقت اینطور ناراحت نشی عزیزدلم ❤️

خدایا به امید تو....

سلام سارا جونم ان شالله به سلامتي و دل خوش اين چند هفته ديگه ميگذره و كوچولوي نازتو بغل ميگيري 

اصلا استرس نداشته باش ما تا اينجا هم هيچ كاره بوديم و از خدا خواستيم ان شالله خدا واست بهترين ها رو رقم بزنه😘

سلام خانما ببخشید چرا با وجود اینکه قرص کلومیفن خوردم فولیکول نداشتم😢😢

عزیزم کلا فولیکول نداشتی یا اندازه ش بالغ نشده بود 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها من چند روزه آبریزش دارم مثل آب نبود یخورده سفید بود ولی دیروز رفتم سونو آب دورش از ۱۰ شده بود ...

گلم حتما برو تست آمینو شور بده تو بیمارستان خودشون بخش زایشگاه میگیرن بعد اگه نیاز باشه و واقعا نشتی باشه احتمالا سرم میزنن و یجور کنترلش میکنن ایشالله که خیره گلم 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
گلم حتما برو تست آمینو شور بده تو بیمارستان خودشون بخش زایشگاه میگیرن بعد اگه نیاز باشه و واقعا نشتی ...

انا جون نمی دونم هست یا نه الان حدود ۴۵ دقیقس چیزی نیومده شوهرم سرکاره  اگه بخوام برم حدود ۵ عصر میشه بازم تا اون وقت چک میکنم ببینم چجوریه

دعا کن برام