2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
از نوبت دهی دکتر عمویی اطلاعی ندارم ولی دکتر رستمی هروز که میخوای باید ۲/۵اونجا باشی وقت بگیری

ببخشید زیاد سوال میکنم چرا خودتون رستمی رو انتخاب کردی؟؟یعنی بهتره عمویی هستش؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خواهش میکنم عزیزدلم  غصه نخور گلم همه مون این فکر وخیالا رومیکنیم ولی مطمئن باش همه چی خوبه م ...

دقیقا مشکلم همین بود که چرا بعضی روزا آرومه بعضی روزا ضربه هاش محکمه پس طبیعیه خیالم راحت شد😘ببخشید یه سواله دیگه 🥴من بعضی روزا صبحها که از خواب پامیشم میبینم صاف خوابیدم طاق باز روی کمر به جای پهلو خیلی رعایت میکنم بالش بارداریم استفاده میکنم اما بازم بعضی وقتا این اتفاق میفته شما هم اینجوری اتفاق افتاده برات؟؟؟؟ خطرناکه برا بچه همش استرس میگیرم تا شب میبینم اینجوری پامیشم 🤦🏻‍♀️🥲امروز صبح اینجوری پاشدم مثلا

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم منم جفتم قدامی بود از هفته ۲۳ حس کردم تازه ی روز حس میکردم ی روز نه الانم که هفته ۳۴ ام بازم چ ...

خب خداروشکر که شماها هستین ❤️میبینم خیالم راحت میشه ❤️منم مشکلم همینه دقیقا محکم و یواش شدنه ضربه هاشه 😁 یه سوال عزیزم من بعضی روزا پامیشم از خواب طاق باز خوابیدم خیلی دلم شور میزنه خطرناکه ؟؟؟؟؟ برا شما هم پیش میاد؟؟؟؟؟ خیلی حواسمو جمع میکنم اما بازم میشه توو شب همش همسرم بلند میشه چکم میکنه اما بعضی صبحها زودتر از بیدار شدنه من میره سرکار دیگه من خودم که پامیشم میبینم روو کمرم خوابیدم 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

سلام دوستای گلم 

من فیبروم ۱۰سانتی داشتم ....دو روز قبل با دکتر البرزی شیراز بیمارستان دنا عمل لاپراسکوپی کردم ۲۰تومن 

دو روز اول بعلت گاز لاپراسکوپی کتف و قفسه سینم خیلی درد داشت غیر قابل تحمل 

اما الان که سه روز گذشته خداروشکر بهترم 

من روز فردای عملم موعد پریودم بود خونریزی داشتم زیااااد 

سوال من اینه مگه نباید پریودی بعد از عمل خونریزیم کمتر باشه؟

کلا الان پریود شدم یا این خونریزی زیاد بعلت عمل هست؟

سلام خانوما اینجاکسی هست که دکتربهش گفته باشه آندومترت ناهمواری داره یاهمون رحم اکوژنیک باشه  ومشکلی برای بارداری نداشته باشه‌؟؟؟؟

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
فقط‌میتونم‌بگم‌خداقوت انشالله‌جواب‌اینهمه‌سختی‌کشیدن‌هارومیگیری خدابزرگه‌دوستم آرزوی‌بهترین‌هاروب ...

قربونت برم عزیزم. همچنین خودت. انشالله به زودی خبر مامان شدنت رو بهمون میدی👶❤

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دکتر رستمی خودشون کیلینیک دارن ولی تا اونجایی مه من میدونم دکتر عمویی مطب ندارن باید برید درمانگاه ک ...

نه مطب بازکردن ساختمان فارس روبروی بیمارستان شهید فقیهی ولی میگن معرفی نامه داشته باشیم.چه معرفی نامه ای شما میدونی؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانوما اینجاکسی هست که دکتربهش گفته باشه آندومترت ناهمواری داره یاهمون رحم اکوژنیک باشه  و ...

سلام عزیزم. من دو بار سیکل انتقالم کنسل شده روز اخر گفتن رحمم اکوژن شده. علتشم نمیدونم چیه. تو نت نوشته بود احتمالا پلیپ و... هس.

قبلا خیلی وضع رحمم عالی بود نمیدونم چی شد یهو.

فردا قراره برم برای هیستروسکوپی که ببینن چ مشکلی هس

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم. من دو بار سیکل انتقالم کنسل شده روز اخر گفتن رحمم اکوژن شده. علتشم نمیدونم چیه. تو نت نو ...

منم متاسفانه هرچی جلورفتم به مشکلاتم اضافه شدهرسری یه مشکل چسبوندن بهم منم علتشونگفت فقط خواستم بدونم امیدی هست برام یانه انشالاه باهیستروسکوپی مشکل شما رفع بشه بیای خبرخوب بدی شاید منم امیدوارشدم 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
منم متاسفانه هرچی جلورفتم به مشکلاتم اضافه شدهرسری یه مشکل چسبوندن بهم منم علتشونگفت فقط خواستم بدون ...

دقیقا مث من عزیزم. الان یک ساله که منتظر انتقالم ولی هر ماه ی مشکل جدید اضافه شده. همش میگم حتما حکمتی هس.

توکل بخدا ان شاالله نتیجه صبرمون شیرین باشه  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم شما از رویان اصفهان خبر دارین؟مرکز خوبیه؟یکم درموردش اطلاعات میخاستم عزیزم

بله من یه سیکل اونجا رفتم

شما مشکلتون چیه؟ دایرکت نظرمو بهت میگم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خب خداروشکر که شماها هستین ❤️میبینم خیالم راحت میشه ❤️منم مشکلم همینه دقیقا محکم و یواش شدنه ضربه ها ...

اشکال نداره برای منم زیاد پیش میاد درصورتیکه که قبلا اصلا طاق باز نمی خوابیدم بچه بزرگ بشه دیگه نفست میگیره نمی تونی طاق باز بخوابی

خدایا شکرت