2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046382 بازدید | 684510 پست
عزیزم‌‌شما‌براکی‌نوبت‌میگیرین‌بعد‌عید؟ شماتلفنی‌نوبت‌میگیرید‌‌یا‌اینترنتی؟ دکترمن‌مشایخی‌هس‌‌.میخا ...

عزیزم ببخشید من جواب میدم مشایخی اصلا نوبت دهی اینترنتی نداره تلفنی نوبت بگیر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون‌عزیز انشالله.دعاش‌کنید.بعد۴سال‌باردارشده. انشالله‌دخترگلت‌صحیح‌وسالم‌بغل‌کنی موقع‌زایمان‌ما ...

خواهش عزیزم چشم حتما حتما دعاتون میکنم ایشالله لایق باشم عزیزدلم 💚😇

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو این راه اینقدر شکست زیاده که به نظر من منفی فکر کردن نرماله که میاد سراغمون  وقتی فکر میکنی ...

ممنون از دلداریت. 💓

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ساراجان‌ازاین‌آزمایش‌سردرمیاری برادوستم‌هس.‌غربال‌اولش‌ریسک‌سندرم‌داون‌دادن سلفری‌داده.خیلی‌ناراحت ...

عزیزم به دوستتون بگو نگران نباش، خیلی ها با این ریسک نی نی شون مشکلی نداشته خداروشکر. من نمی دونم دوستتون چند سالشه، ولی دکترم می گفتن اگر سن بالای ۳۵ سال باشه کلا این ریسک رو تو غربالگری ممکنه بالا بزنن.

ایشالا سلفریش مشکلی نداره و به سلامتی می گذرونه بارداریش رو.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بخدا من اصلا تا حالا تحریک نشدم  ۸سال ازدواج کردم اصلا میل جنسی ندارم ولی تو خواب شدم

به خاطر دارو ها اینجوری میشه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من کیلینیک دکتر رستمی میرم شیراز

چطوره خوبه؟؟دکتر صدیقه عمویی چطور؟؟قراره تابستون انشاءالله بیام برای پانکچر دوباره نمیدونم کدومو انتخاب کنم؟؟دلم میخواست سارا فلاحی برم که انگار تا شهریور نیستن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دکتر عمویی هم خیلی خوبن

خودم قبلا زیر نظر مژگان صیادی بودم سال۹۷ ای یوای هم برام انجام داد گرفت ولی کوتاهی کرده بودن نگفتن که ۱۴روز بعد آزمایش بدم اصلا از اخلاقش خوشم نمیاد 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦