2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046460 بازدید | 684513 پست
اصلا نباید در شرایط خونریزی خونه بمونه ببین گلم مرکز ما میگفت لک رو میشه حالا شیاف اضافه کرد و استرا ...

سلام عزیزم مرسی که جواب دادید 

من اصرار کردم که زایشگاه بره ولی متاسفانه گفتن چون چند سال پیش یه سقط داشتن نمیخواد دوباره توی اون فضا بره 

صب خون ریزی شدید داشت با دفع لخته وای الان لکه بینی 

به نظر شما امکان داره خدایی نکرده جنین دفع شده باشه ؟ 

من خودم هم باردارم از صبح کلی نگرانشم بنده خدا بعد این همه سال انتظار لطفاً براش دعا کنید 

سلام عزیزم شبت بخیر من دوهفته از شما جلوترم ولی خب جفتم خلفیه خیلی زود حرکاتشو فهمیدم وحرکاتشم گاهی ...

مرسی عزیزم والا همش فکر میکنم کم تکون میخوره اما کلا به نظرم جفتم جلوشو گرفته نمیذاره بفهمم اصلا تکوناشو کلا تکون میخوره اما واضح نیست 🥲 ماشالا جون سکسکه نی نی چجوریه ؟ از کجا باید بفهمم ؟؟؟ چجوریه تکوناش؟ ممتده؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من الان ۲۵ هفته و ۶ روزمه جفتمم قدامیه از اول به علت جفتم زود حرکاتشو متوجه نشدم بعدشم که متو ...

عزیزم نگران نباش منم جفتم قدامی از۲۲ هفته به بعد حرکاتشو حس کردم اون موقع یه‌روز حس میکردم یه روز هیچی حس نمیکردم‌ 

الانم بعضی روزا ضرباتش محکم نیست حرکت میکنه ولی محکم ضربه نمیزنه نگران نباش بخاطر جفت 

سلام عزیزم مرسی که جواب دادید  من اصرار کردم که زایشگاه بره ولی متاسفانه گفتن چون چند سال پیش ...

عزیزم من از روز ۶ انتقال لکه بینیم شروع شد تا ۱۲ هعتگی که وسطاش چندبار خونریزی هم کردم هرسری هم رفتم سونو گفت هماتومه انشاءالله که چیزی نیست ولی کاش یه سونو میرفت 

ببین در این مواقع دکتر پروژسترونو زیاد میکنه وداروی ضد انعقادی حالا یا آسپرین یا انوکسا رو تا قطع کامل خونریزی قطع میکنه واینکه استراحت مطلق 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مرسی عزیزم والا همش فکر میکنم کم تکون میخوره اما کلا به نظرم جفتم جلوشو گرفته نمیذاره بفهمم اصلا تکو ...

نگران نباش بخاطر جفتته یه کوچولو جون بگیری بزرگتر بشه حرکاتشم قوی میشه

ببین من تاحالا متوجه سکسکه نشدم خودمم نمیدونم چجوریه کاش بچه ها بیان برامون بکن من فقط در حد ضربه زدن وتکون خوردن متوجه میشم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم نگران نباش منم جفتم قدامی از۲۲ هفته به بعد حرکاتشو حس کردم اون موقع یه‌روز حس میکردم یه روز هی ...

مرسی جواب دادی از نگرانی درومدم عزیزم ❤️همش دلم شور میزد میگفتم نکنه کوچولو باشه هنوز رشدش خوب نبوده یا هزار تا فکر بیخود غصه میخورم خودمم 🤦🏻‍♀️ دعا کن این هفته سونو رشد میخوام برم خووب باشه خیلی دلم شور میزنه 🤲🏻❤️سکسکه اشو چجوری متوجه شم ؟؟؟ چجوریه مدلش؟؟؟؟ یه جا ممتده ؟ اون سکسکه اس ؟؟ بعد الان واضحه حرکاتش برات عزیزم؟ از کی واضح شد؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من از روز ۶ انتقال لکه بینیم شروع شد تا ۱۲ هعتگی که وسطاش چندبار خونریزی هم کردم هرسری هم رفتم ...

مرسی عزیزم از لطفت

بله فردا اول وقت می‌ره انشالله با خبرای خوب برگرده 

دوستان هر کی پستم رو میخونه برا دوستم دعا کنه بعد بیست سال دلش شاد بشه پیشاپیش ممنونم از همتون🙏

نگران نباش بخاطر جفتته یه کوچولو جون بگیری بزرگتر بشه حرکاتشم قوی میشه ببین من تاحالا متوجه سکسکه ن ...

مرسی عزیزدلم جواب دادی ❤️ منم متوجه نمیشم گفتم شاید برا جفتمه شما که خلفی هستی متوجه میشی پس فکر کنم کلا سخته تشخیصش بعضی وقتا حرکاتش ممتده یه سمت احساس ضربه میکنم نمیفهمم لگده یا سکسکه !!!🥴

مرسی عزیزم از لطفت بله فردا اول وقت می‌ره انشالله با خبرای خوب برگرده  دوستان هر کی پستم رو م ...

ایشالا که با دست پر برگرده🤲🏻❤️ خبرشو بهمون بده عزیزم

سلام عزیزم مرسی که جواب دادید  من اصرار کردم که زایشگاه بره ولی متاسفانه گفتن چون چند سال پیش ...

عزیزم ایشالله که اتفاق بدی نیفتاده باشه براش ولی اتفاقا وقتی یبار  سقط داشته باید ریسک نکنه و اینجور مواقع بره حتما بررسی کنن که اگه خدای نکرده علت خاصی داشته سریع جلوشو بگیرن و شرایط رو ایمن کنن براش من خودم شونزده هفته خونریزی داشتم و رفتم زایشگاه و بعد سونو مشخص شد از جفتم بوده دارو  آمپول برام تجویز کردن و خداروشکر برطرف شد. عزیزم ایشالله هم خودت هم دوستت صحیح و سالم نی نیاتونو بغل کنید

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
عزیزم ایشالله که اتفاق بدی نیفتاده باشه براش ولی اتفاقا وقتی یبار  سقط داشته باید ریسک نکنه و ا ...

فدات عزیزم مرسی جواب دادید 

بله حق با شماست ولی متاسفانه اینجا امکانات خیلی کمی داره و فقط ماماها مدام معاینه میکنن

و باید مرکز استان بره که متاسفانه جمعه بود

مرسی عزیزم از دعای خیرت همچنین برای شما و همه ی دوستان ♥️

مرسی جواب دادی از نگرانی درومدم عزیزم ❤️همش دلم شور میزد میگفتم نکنه کوچولو باشه هنوز ...

خواهش میکنم عزیزدلم 

غصه نخور گلم همه مون این فکر وخیالا رومیکنیم ولی مطمئن باش همه چی خوبه

من خودم انقدر استرس داشتم که وزن نگرفته باشه چون کلا ۳ کیلو اضافه وزن داشتم ازاول بارداری تاالان ولی رفتم و رشدش خوب بود

خیالت راحت نی نی توام حسابی رشدشو داره و همه چی عالیه انشالله💗 

منم سکسکه رو دقیق نمیدونم چجوریه ولی چندبار زیر دلم آروم و پشت سرهم به فاصله کم  حرکت حس میکردم فکرکنم همون باشه آره یه جا ممتد

چون ضربه و حرکت بافاصله وقوی تره ولی سکسکه خیلی آروم و تند تند

من از۲۵هفته به بعد 

الان حرکتش برام واضح ولی بازم بعضی روزا محکم ضربه نمیزنه جوری که از بیرون حس بشه مثلا کسی دستشو بزاره ازروشکم حس کنه محکم بزنه نمیزنه خودم فقط حس میکنم بعضی روزام محکم ضربه میزنه و کامل مشخصه

سوال بسیار خوبی بود ترانه جون، وسایل خریده شده بود ولی هیچ کدوم از کارتنش باز نشده. از همه بدتر اینک ...

حدس میزدم چون اصلا انتظار نداشتین الان بدنیا بیاد. حالا میری یواش یواش میچینی اتاقش رو 💗💗💗

خدایا شکرت 🙏🏻❤️