2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
عزیزم با حرفای خیر شما دوست های گلم امیدوار تر میشم ان شاالله که خدا بخواد ان شاالله خودت هر چه زود ...

عزیزم روز ۱۰ پریودی میرم سونو اندومترم ۵ است کمه به نظرت چیکار های بکنم نرمال بشه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم روز ۱۰ پریودی میرم سونو اندومترم ۵ است کمه به نظرت چیکار های بکنم نرمال بشه

باید ببینی تو سیکل و با دارو چند میشه، اینکه درحالت طبیعی چقدره خیلی اهمیت نداره

اصلا برای من تا حالا تو سیکل طبیعی ضخامت رو اندازه نگرفتن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سارا جون زمان بین پانکچر و انتقال چه چیزایی رو رعایت کردی ؟ چه مکملهایی خوردی ؟

عزیزم یک ماه مونده بود به انتقال ویتامین ای میخوردم هفته ای سه تا دی هفته ای یکی 

همینا فقط

واسه انتقال اخرم ۱۵ کیلو کم کردم یک ماه مونده تا انتقال روزی یک ساعت پیاده روی تند داشتم فست فود رو هم تا جایی که میتونستم حذف کردم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم شکرخداخوبم ممنون  من فردا میخوام برم دکتر رفتم سونو هفته پیش جای خوب و دقیقی نبود ه ...

من ان شاالله هفته ی دیگه میرم 

واسه من که تاریخ سزارینو از رو تاریخ انتقال حساب کرده دکتر من اصلا با سونو کاری نداره طبق انتقال حساب میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم یک ماه مونده بود به انتقال ویتامین ای میخوردم هفته ای سه تا دی هفته ای یکی  همینا فقط و ...

مرسی عزیزم . ممنون . میخوام بگم برام آزما یش بنویسه نمیدونم‌ کمبود d3 دارم یا نه ؟ نوروبیون خوبه ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 

محض رضای خدا یه نفر سریع جواب منو بده دوستم ای وی اف کرده الان هفته شش هست ساک حاملگی داخل رحم تشکیل شده ولی متاسفانه چندساعته  که خونریزی شدید همرا با لخته داره دکتر معاینه کرده گفته دهانه رحمت  بسته هست بنظرتون امیدی هست  سقط نشده باشن

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
ممنونم انشاالله با هم مثبت میشیم علایم که میگن به خاطر داروهاست من فقط شکمم تیر میکشه و گاهی شبا ...

انشالله مثبت میشیم من دفعه های قبل علاعم زیاد داشتم ولی این دفعه هیچی ب هیچی شما لک هم نداشتین

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍
نه عزیزم هیچی

انشالله نتیجه تلاشمونو همین چن روز ایندده میبینیم بیبی امروزمم منفی بود ولی نمیدونم چرا دلم هنوز روشنه 

یعنی میشه یه روزی منم مامان بشم لطفا برای دیدن اون روز برام صلوات بفرستید😍