2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046264 بازدید | 684508 پست
خیلیم‌عالی..انشالله‌به‌زودی‌مامان‌میشی عزیزم‌بادومرحله‌ای‌جواب‌نگرفتی؟ منم‌دوتاانتقال‌ناموفق‌داشتم ...

نه گلم با دو مرحله ای هم منفی شدم. نه عزیزم از اصفهان میرم تهران

ممنونم انشالله بعد از عید به سلامتی پانکچر میکنی. خیلی خوبه ازمایشات رو کامل دادی

من حتی قبل از اولین انتقالم ازمایشات ایمنی و انعقادی هم دادم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزای دلم حلال کنید که ناراحتتون کردم با تک تک پیاماتون اشک ریختم خدا هیچ کس اینجور به روزش ن ...

خیلی دلم گرفت تازه پیامتو دیدم امیدوارم حالت خوب باشه امیدوارم بزودی زود یه فرشته کوچولو زندگیتو زیبا کنه

روحت پر از آرامش باشه آمین❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@آرزو_آزالیا    

آرزوجان سلام عزیزم 

به کمکت احتیاج دارم پیامم رو دیدی درخواست دوستیمو قبول میکنی❤❤🙏🙏🙏

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
بله نوبت دهیش خیلی سخته من شهرستانم هرچی زنگ میزتم مطب گوشی برنمیدارن خیلیا ازش راصی بودن متاسفانه م ...

نه من بخاطر اینکه از کارشون راضی نیستم میخام یه روزه برم تهران با دکتر زرنانی ویزیت بشم

ببین اگه ازمایشات ایمنی و انعقادی رو ندادی قبل از اینکه بیای دکتر حتما ازمایشات رو بده. دکتر شرکت هم کار خاصی نمیکنه وقتی یکی از فاکتورای ازمایشت غیرنرمال بشه پردنیزولون و نهایتا سرم ای وی ای جی مینویسه. تنها درمان مشکلات ایمنی همینه

من خونم نزدیک مطبش نیس یا فعلا گذرم نمیخوره وگرنه برات نوبت میگرفتم

پارسال دکتر شرکت کلینیک صبح بیمارستان الزهرا هم می اومد که بی دردسر نوبت گرفتم. الان نمیدونم کلینیک بازه چون برا کرونا یه مدت تعطیل بود

اصفهان دکتر بهزاد شاکریان هم متخصص ایمنیه و برای همون روزی که تماس میگیری نوبت میده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

سلام دوستان ایا برای انتقال باید حتما پریود شد؟

من چن ساله بدون قرص پریود نمیشم میخوام بدونم

حتما باید قبل از انتقال پریود شد یا بدون پریودی 

هم انتقال میدن؟ و اینکه چه قرصی بهتره برای پریود شدن 

استفاده بشه ال دی یا استروژن پروژسترون؟

الهی و ربی من لی غیرک
سلام دوستان ایا برای انتقال باید حتما پریود شد؟ من چن ساله بدون قرص پریود نمیشم میخوام بدونم حت ...

باید حتما پری شی

یه دوره ال دی بخور پری شدی برو

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
سلام گلم فدات تو خوبی انشالله که چیزی نیست و ما جز بندگان خوب خدا بودیم و زود تهوعمون رفع شده🤣 ول ...

قربونت برم ممنونم، انشالله که همینطوره...😊

آره واقعا، منم دیگه انقدر دیدم دارم اذیت میشم، گفتم برم دکترم سونو کنه... حتما خبر می دم بهت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

واای بچه ها😔😔

شده بعداز انتقال عصبانی بشین؟یا حرص بخورین؟

من جدیدا خیلی حساس شدم ،امروزم روز چهارم انتقالم بود 

یه مقدار سریه جریانی حرص خوردم حالا چی میشه😔😔😔

کاش اینطوری نمیشد😔😔😔

واای بچه ها😔😔 شده بعداز انتقال عصبانی بشین؟یا حرص بخورین؟ من جدیدا خیلی حساس شدم ،امروزم روز چها ...

حساس شدی عزیزم

بیخیال باش

فیلم نگاه کن

رمان بخون

سرت روگرم کن

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
واای بچه ها😔😔 شده بعداز انتقال عصبانی بشین؟یا حرص بخورین؟ من جدیدا خیلی حساس شدم ،امروزم روز چها ...

بله شده عصبی بشیم عزیزم گریه هم زیاد کردیم هم من تجربه دارم هم از بقیه دوستان تو همین تاپیک شنیدم به هر حال آدمیزاده دیگه همیشه که به یه حال نیست مخصوصا تو این دوره آدم بیشتر حساس تر میشه و شکننده تر طبیعیه کلا باید سعی کنیم خوب کمتر ناراحتی کنیم ولی خوب وقتی پیش اومدم دیگه شده دیگه فکر کردن بهش چیزی عوض نمیکنه ولی نگران خدای نکرده نگرفتن نباش فقط خدا فقط خدا فقط خدا اگه خدا بخواد هیچی جلو دارش نیست.

ایشالله بزودی بیای همین جا خبر مثبت شدن آزمایشتو بهمون بدی گلم🥰

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
بله شده عصبی بشیم عزیزم گریه هم زیاد کردیم هم من تجربه دارم هم از بقیه دوستان تو همین تاپیک شنیدم به ...

خیلی ممنون عزیزم😘😘

درست میگی فقط خدا..

ایشالا کوچولوتو صحیح وسالم بغل کنی😘😘