2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046590 بازدید | 684530 پست
انشاالله که خیره عزیزم ولی الان ازمایش خون بدی مشخص میشه

ان شالله ۵شنبه میرم ازمایش دکتر گفته 5شنبه 😔 التماس دعا

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا ببخشید من هعی میام سوال میکنم من ۹ هفته و ۴ روزمه ولی چند روزی تهوعم کمتر شده خیلی یا ...

من وقتی قاطی جمع میشم یا بیرون میرم حالم خوبه

تنها میشم میبینم وای چقد حالم بده

غذای خوب و مقوی بخورم حالم خوبه

ولی غذام آبکی یا الکی بشه حالم بده

😉

بچه ها من دوازدهم اسفند نصف هاش سی جی زدم روز پانزدهم بی بی چک زدم یه هاله افتاد برای اونه یعنی؟ روز ...

بله عزیزم اثر آمپول حداقل تا ۶-۷ روز میمونه ممکنه تا ۱۴ روز هم بمونه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بله عزیزم اثر آمپول حداقل تا ۶-۷ روز میمونه ممکنه تا ۱۴ روز هم بمونه

خب من برای روز چهارشنبه هم بهم امپول دادن و روز یکشنبه باید برم ازمایش تیتر بدم

پس چطوریه؟؟؟ 

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
از هفته دیگه پردنیزولون رو قطع میکنه دکترت؟

بمن گفت هفته ۱۲ قطع

یعنی طول هفته ۱۲ که نباید بخورم.

بخدا تهوع دارم نمیتونم قرص بخورم

برای سونو ان تی غیر این که باید چیز شیرین بخوریم نکته دیگه ای هس؟

😉

از هفته دیگه پردنیزولون رو قطع میکنه دکترت؟

پردنیزول هم تلخه 

حالا خوبه از اول نصفی خوردم

صبحها لوتیروکسین انقد قندمو میندازه 

دکتر تغذیه گفته دو ساعت قبل صبحانه

ولی شدنی نیس

😉

من اولین باره اینجوری میشم روزی ام که آب زیاد میخورم ایلی اینجوری میشم مثلا امروز اصلا اون حسو ندارم ...

احتمال زیاد عفونت نیست عزیزم بخاطر زیادخوردن آب اون حس وداری وقتی زیاد آب میخوری طبیعیه حس دستشویی زیاد

عزیزم این عفونت ادراری برای بارداری مشکل ایجاد نمیکنه یا اینکه‌خطر داشته باشه ، منم ازمایش ادرار ،عف ...

نه عزیزم مشکلی ایجاد نمیکنه واسه باردارشدن من چند دوره استفاده کردم‌خوب نشد یه مدت آزمایش دادم خوب شده بود دوباره برگشت دیگه دکتر گفت بعضیا اینجورین 

الانم باردارم  بازم داروچندروز درماه استفاده میکنم من به دکتر گفتم‌خطری نداره داروها گفت نه بایدحتما استفاده کنم

عززززیزم من زیاد وقت نمیکنم بیام اینجا ندیده بودم پستتو ببخشیدزیاد سوال میپرسم عزیزم برای خودم میپر ...

سلام عزیزم خوبی چخبر؟

به شما تاریخ داده واسه زایمان؟به من گفته احتمالا ۳۰ فروردین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍