2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046485 بازدید | 684515 پست
بچه ها روز سوم انتقالم هست ،الان یه کم ترشح سفید رنگ اومد ،مشکلی هست یعنی ؟چی بوده اون  نکنه خ ...

نگران نباش طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها شماهم بعدازانتقال همش توخونه بودین یاهستین؟ من روز سومه انتقال دادم دلم میخواد با ماشین بریم ...

من که تا ۳۰ هفته فقط تو خونه بودم فقط واسه دکتر میرفتم بیرون الان یکی دوبار رفتیم بیرون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز چند انتقال؟ 

12انتقال 

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بله عزیزم میشه هورمون بتا اول وارد خون میشه

ممنونم 😭😍

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

سلام 

خانماي عزيز كسي اينجا باردار بوده غلظت خون داشته باشه 

من سه هفته پيش به خاطر خونريزي اسپرين وانوكسا پارين دكتر قطع كرد الان ازمايش خون دادم هموگلوبينم ١٥/٣بوده خيلي نگرانم ميگن كمبود رشد مياره غلظت خون 

سلام خانوما خوبین ببخشید یه سوال داشتم تو این یایت چن نفری بودن ک رفته بودن برا تعیین جنسیت مثل ماما ...

سلام عزیزم ببخشید من عادت این طرز حرف زدنو ندارم ولی دکتر بیسوادت غلط کرده چون مامان ماهک پسرش به دنیا اومده و هزاران نفر دیگه که برایه سلامت جنین ازش نمونه میگیرنو بچشون سالم بوده حتما دکترتو عوض کن کجا میری شما؟ من باشم جای شما زودتر دست میجنمونم انقدر پشیمونم کاش تو دوسالگی دخترم اقدام میکردم

سلام عزیزم ببخشید من عادت این طرز حرف زدنو ندارم ولی دکتر بیسوادت غلط کرده چون مامان ماهک پسرش به دن ...

این دکتر تو شهرستان ما بنام هست رفتم پیش اون گفت نرو یه سلول از بچه میگیرن که باعث میشه ناقص بشه خیلی ناراحتم چون نمیدونم چیکار کنم

این دکتر تو شهرستان ما بنام هست رفتم پیش اون گفت نرو یه سلول از بچه میگیرن که باعث میشه ناقص بشه خیل ...

نه عزیزم من که با جنین شناس ابن سینا حرف زدم گفت مشکلی پیش نمیاد جلسه ی اول میفرستنت پیش متخصص ژنتیک باهاش حرف بزنی خیالت راحت میشه

اگ اینجوری باشه خیلی خوب میشه

عزیزم تو امریکا تمام جنینها رو تست ژنتیک میکنن که تعیین جنسیت هم بخشی از اونه، بعد انتقال میدن. اگر مشکلی پیش میومد که نمی کردن

دکترت خواسته بترسونت یا واقعا بیسواده!

فقط خواهرانه بهت بگم کلا انقدر این راه سخته و بالاو پایین داره نمی ارزه برای تعیین جنسیت واردش شد. اما اگر مشکل داری و طبیعی بچه دار نمیشی که دیگه چاره ای نیست. هرچیزی تو تقدیرت باشه اتفاق می افته

اگر تو تقدیرت یک جنسیت خاص باشه طبیعی هم باردار شی همون جنسیت میشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم تو امریکا تمام جنینها رو تست ژنتیک میکنن که تعیین جنسیت هم بخشی از اونه، بعد انتقال میدن. اگر ...

عزیزم نه خدارو شکر مشکل خاصی ندارم فقط چون دوتا بچه میخواییم یه دختر دارم دوس دارم به امید خدا دومی هم پسر بشه از هر دوتا داشته باشیم ولی خودمم دو دلم هم از دارو هاش میترسم و هم چیزای دیگ واقعا نمیدونم با خودم چن چندم برا دعا کن از حال در بیام۰😔😔😔😔😔

عزیزم نه خدارو شکر مشکل خاصی ندارم فقط چون دوتا بچه میخواییم یه دختر دارم دوس دارم به امید خدا دومی ...

درسته، همه دوست دارن هم دختر و هم پسر داشته باشن

انشالله هرچی خیره برات پیش میاد 💗🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم قبلتر تو گروه گفتم نشتی کیسه آب پیداکردم و در نهایت دردهای بارداری بعد یک هفته پیداشون شد و در ...

عززززیزم من زیاد وقت نمیکنم بیام اینجا ندیده بودم پستتو

ببخشیدزیاد سوال میپرسم عزیزم برای خودم میپرسم

ازکجامتوجه نشتی شدی؟؟