2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046542 بازدید | 684523 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داروهامم قطع کرده بودم امروز

آخه من به تو چی بگم 😡😡

قبل اینکه آزمایش بدی ومطمئن باشی انقدر زود داروهاتو قطع کردی دختر خوب حتما مرکز یه چیزی میدونه که تا روز ۱۶ انتقال میگه باید داروهارو مصرف کنین اگه واقعا باردار باشیو کوتاهی کرده باشی خودتو میبخشی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم فردا روز ۱۰ هستم میخام برم ازمایش فدات

اگه بی بی داری یه دونه بزن ببینیم چی میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مامانا من فردا آزمایش قند دومرحله ایی دارم چندتا سوال دارم ! چند ساعت باید ناشتا باشه ؟؟؟؟ و اینکهتا ...

منم رفتم دادم

۱۲ ساعت ناشتایی

بعد صبحونه بخور و بعد دوساعت باز برو

😉

هاله بیفته تمامه. نگران نباش داروهاتو نباید سرخود قطع میکردی

خب با ویور زدم منفی شد امروز دیشب مدیکور هاله داد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آخه من به تو چی بگم 😡😡 قبل اینکه آزمایش بدی ومطمئن باشی انقدر زود داروهاتو قطع کردی دختر خوب حتما ...

😔الان با مارک ویور زدم منفی شد

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اگه بی بی داری یه دونه بزن ببینیم چی میشه

با مارک دیگه زدم ویور منفی شد ولی دیشب مدیکور درجا هاله صورتی داد

مرسی سارا جون خوبیم دخترم هم خوبه خداروشکر😘😘ایشالا شماهم به سلامتی دخترتو بغل بگیری

خب خداروشکر الهی سالم و سلامت برید خونه

ممنونم عزیزم به نی نیت شیر میدی دعا کن واسه من و نی نیم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

شاید بی بی چک ها خراب 

ولی اون که فرستادی که هاله داشت 

چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی.

من برات از ته دل دعا کردم.

گفتم خدایا دل این دختر را شاد کن

ان شاءالله که مثبتی 

عزیزم دیروز پانکچر شدم ۷ تا تخمک داشتم

خب خداروشکر که پانکچر شدی

ان شاالله انتقال بدی و مامان بشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

تو این همه بی بی چک را از کجا میاری والا من یه دونه هم ندارم که بزنم شوهرمم گفت نمیخاد بزنی 

یه روز امید دارم یه روز ناامیدم 

من فقط روز نهم دل درد و کمر درد داشتم و پهلوم درد میکرد دیگه بعد ش هیچی

آگه منفی شدم هم باید دوبارهاز اول پانکچرکنم 

بچه ها من پریودم ۲۸ روزه و منظم هست از بعد از انتقال با پنج روزه تاخیر پریود میشم بخاطر اینکه تنظی ...

عزیزم راجب قرص اطلاعی ندارم ولی منم بعد انتقالام پریودم بهم میریخت دوره هام ۲۷ روزه بود اول بعد انتقال یبار ۳۶ روز یبار ۳۲ روز کلا بهم ریخته بود بعد چهار ماه ۳۰ روزه شد و منظم که رفتم واسه انتقال بعدی خود پریود بعد چند ماه تنظیم میشه دوباره

شاید بی بی چک ها خراب  ولی اون که فرستادی که هاله داشت  چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی. من ...

مرسی عزیزم همچنین !نمیددنم واقعا کدوم درسته کدوم غلت