2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046746 بازدید | 684544 پست
اره عزیزم چند روز بعدش دوباره ازمایش داد اونبار بی سابقه بود و خیلی ناراحت بودیم فکرمیکردیم وضعیتش ...

میگم من دلم میخواد حالا که وقفه افتاد تو کارمون همسرم برن زالو درمانی. شنیدم برای کیفیت و تعداد اسپرم موثره. شما نشنیدید؟ دوستان چیزی حواب ندادن بهم

بعد حتما باید هفتاد روز بگذره از درمان تا نتیجه ازمایش بعتر بشه؟ چون اگه بخوام ۲۱ ماه رمضان برم ۷۰ روز نشده هنوز. شاید بی تاثیر باشه هر کاری

یه بار دیگه بنویس نصفه اومده پیامت آره من هستم

عزیزم بی بی زدم درجا هاله داد دوبارع ادرار  کردم یکی دیگه زدم نداد 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسشو بده ببینم نه فکر نکنم خراب باشه

ترانه جون اولی هاله نیس واقعا درجا انداخت هالشم پررنگه تو عکس مشخص نی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اصلا به ما نگفت کیسه اب سرد یا یخ بزاریم.  دکترمون همایون عباسی است. تا میریم پرونده را میزاری ...

عزیزم اصلی ترین درمان اسپرم همینه تعجب میکنم نگفته

همه ی ارولوژا روی این مورد اتفاق نظر دارن چون ثابت شده

مردها نباید شلوار و شورت تنگ و چسبون بپوشن و روزانه چندین بار با اب سرد بیضه اشون رو بشورن سعی کنید به قسمت های دیگه اب سرد نرسه فقط بیضه سرد بشه

من همسرم در روز چندین بار کیسه یخ میزاشت 

حتی میگن یه رب نیم ساعت قبل از رابطه هم خوبه انجام بشه

واسه تغذیه هم حبوبات خیلی خوبه هر روز عصرونه یا میان وقته برا همسرت نخود رو با پیاز ابپز کن

لبنیات و شیرینی جات و نوشابه و بقیه نوشیدنی ها و خوراکی های کارخونه ای مثل کنسرو و رب و ....حذف بشه.

کربوهیدرات اصلا خوب نیست ما سیب زمینی رو کامل حذف کردیم و برنج قهوه ای و نان سبوس دار مصرف میکنیم

روغن کانولا و زیتون فقط استفاده کنید

مصرف سبزیجات رو بالا ببرید مثلا شبا سبزیجات ابپز شام بخورید

کلا غذاهای چرب و سرخ کردنی برا اسپرم خوب نیس. سعی کنید گوش های سفید بیشتر بخورید تا قرمز

ویتامین ای و سی روزانه فراموش نشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اصلا به ما نگفت کیسه اب سرد یا یخ بزاریم.  دکترمون همایون عباسی است. تا میریم پرونده را میزاری ...

رژیم غذایی مناسب مردها

https://www.instagram.com/tv/CBQ8ZdDAzul/?

utm_medium=copy_link

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

یه دونه دیگه باادرار  دوم زدم در جا هاله داد ولی دیرتر و کم رنگ تر خیلی کم رنگ ترفک کنم ادرارم غلیظ نبود

میگم من دلم میخواد حالا که وقفه افتاد تو کارمون همسرم برن زالو درمانی. شنیدم برای کیفیت و تعداد اسپر ...

اخه میگن تولید اسپرم حدود ۷۰ تا ۹۰ روزه برا همین باید حداقل ۷۰ روز بگذره

ولی همسر خودم ژل رویال استفاده کرد دقیقه ۳۰ روز بعد نتیجه اش مشخص شد

درمورد زالو درمانی اطلاعاتی ندارم ولی شنیدم توی تاپیک درموردش حرف میزدن

چرا توی کارتون وقفه افتاد مگه قرار نبود این ماه انجام بدی؟

عزیزم اگه درمانت ماه رمضان میفته بهتره روزه نگیری۰

کیفیت اسپرم و تخمک پایین میاد. 

از نظر تغذیه تقریبا همینا که گفتین رعایت میکنیم ولی کیسه اب یخ تا حالا نزاشتیم. البته که اوضاع ما خیلی داغونتر از این حرفا ست که با این کارا خوب بشه 

این درجا افتاد هالشم صورتی بود

دختر اینکه هاله اش قشنگ معلومه😍😍😍😍

فردا صبح با اولین ادرارت بزن حتما بهمون خبر بده عکسشو بفرست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دختر اینکه هاله اش قشنگ معلومه😍😍😍😍 فردا صبح با اولین ادرارت بزن حتما بهمون خبر بده عکسشو بفرست& ...

هالش خیلی پررنگه ولی عزیزم چرا تست دومم با ادراره بعدی زدم هالش هم دیرتر افتاد هم خیلی خیلی کم رنگتره

دختر اینکه هاله اش قشنگ معلومه😍😍😍😍 فردا صبح با اولین ادرارت بزن حتما بهمون خبر بده عکسشو بفرست& ...

داروهامم قطع کرده بودم امروز