2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046681 بازدید | 684536 پست
پروانه جون ۶ تا جنین بود که گفتن ۴ تاش مونده . واقعا نمیدونم‌چرا تخمک‌کم داشتم .شما سینال اف داشتی ی ...

عزیزم من بار اول سینال ۸تاا تخمک ولی توابن سینابهم  النوا دادن که خارجی ولی من پلی کیستیکم تخمک زیاد ولی بی کیفیته

سلام دوستان. من دیروز رفتم  ازمایش, واسه جوابشم نرفتم  تلفنی پرسیدم گفتن منفی,مشکل من اندو ...

منم خیلی علائم دارم ولی امروز که روز دهم بود بی بی چک منفی شد فکر کنم دیگه منفی شده 

انشالله طبیعی باردار بشی زود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من امروز ۳۲ هفته و ۳ روز قرار بود باشم که دخترم دیشب طبیعی بدنیا اومد و الان حسابی سرم شلوغه😍 ...

وااااای عزیزم مبارک باشه به سلامتی انشالله

چرا انقدزود؟؟؟؟؟؟

دستگاه نرفت؟؟؟

چندکیلو بود؟؟؟؟

مامانا من فردا آزمایش قند دومرحله ایی دارم چندتا سوال دارم ! چند ساعت باید ناشتا باشه ؟؟؟؟ و اینکهتا ...

۱۰ ساعت ناشتایی حتما رعایت کن. قرص می تونی بخوری قبلش هم غذای قندی نخور

خدایا شکرت

مرسی عزیزدلم❤️جوجه میتونم الان بخورم گشنه ام میشه همش ساعت ۹:۳۰ هم برم ازمایش ؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عزیزم من بار اول سینال ۸تاا تخمک ولی توابن سینابهم  النوا دادن که خارجی ولی من پلی کیستیکم تخمک ...

بار دوم‌چندتا شد ؟ کیفیتاشون خوب بود ؟ 

پروانه جون ۳ A داشتم دوتاش ۸ سلولی ، یکیش ۶ سلولی 

یه دونه B دارم ۸ سلولی 

دکتر گفت فعلا اینا رو تعیین کنین انشالله توش باشه . دیگه نمیدونم چی میشه

خدای من خدای معجزه هاست . 

قرص اسپیرینمو بخورم با ففولمو ساعت ۱۰ خوبه ؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

خانوما این مکمل خوبه ؟ من دخترمو باردار بودم‌پریناتال داشتم‌ولی این شکلی نبود  البته من تو دوران بارداری پریناتال گرفتم 

دکتر اینو برای قبل بارداری برام نوشته . خوبه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
مرسی از پاسخگوییت عشقم فردا ساعت ۹ بدم آزمایش خوبه؟

آره عزیزم خوبه انشاءالله که همه چی خوب وعالیه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها من جای فردا پسفردا میشه آزمایش قند دومرحله اییم رو بدم ؟؟؟؟؟  توو برگه برام نوشته ۱۴ اسفند فردا نمیتونم برم بدم