2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046946 بازدید | 684566 پست
ببخشید من ج میدم دکترت کیه عزیزم؟ بنظرم خیلی زود داره قطع میکنه برات با اینکه دوقلو هم داری. من پیش ...

ایمونولوزی کجا رفتی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
آره فولیک اسید نه . ولی آهن باعث یبوست میشه 

ای خداااا اگه میدونستم اصلا نمیخوردم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالله جون به نطرت به حرف دکتر گوش کن دیگه ؟ همینارو انتقال بدم ؟ یا برم پانکچر کنم چندماه دیگه ؟

ببین حالا بد نیست یه بار شانستو امتحان کنی بری تو سیکل خدارو چه دیدی شاید ۲تاش گل پسر شد وانتقال دادی ومثبت شدی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
بله عزیزم ، قرص آهن باعث یبوست شدید میشه اما اگر قرص آهن برانسون پیدا کنی اصلا یبوست نمیاره برانسو ...

وای خدا خیرت بده حتما میگردم پیدا میکنم 

دوستای گلم فشار ۱۱۶ روی ۹۰ خیلی بده ؟؟؟؟؟ خطرناکه؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام سارا جانم..عزیز دلمممم تیکرتو ک دیدم کلی ذوق کردم.چ عشقی میکنم ب خدا تیکر بچه هارو میبینم..انشا ...

سلام عزیزدلم چطوری؟قربونت برم عزیزدلم الهی قسمت همه منتظرا بشه بزودی عزیزدلم.🤲🤲🤲دعا کن برام

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ممنون عزیزم شمانرفتی سونوگرافی

نه عزیزم من نرفتم دیگه فک کنم ۳۴ هفته باز برم 

حالا هفته دیگه میرم پیش دکترم ببینم واسه کی مینویسه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پزشک باید نسخه رو ثبت الکترونیکی کنه. ینی تو سامانه ای که براشون تعریف شده نسخه رو وارد کنه تا بیمه ...

مرسی گلم چند روز پیش دیدم دارو تخمک کشی وارد سیستم کامپیوتر دکتر کرد.ممنونم که گفتی حواسم باشه

عزیزم بین ۰ تا ۵ میلیون اسپرم در میلی لیتر رو الیگواسپرمی حاد (شدید) میگن. بین  ۵ تا ۱۰ الیگوا ...

آخه وقتی درخواست اسپرموگرام ساده است که شستشو نمیدن؟ میدن؟ ما که هنوز وارد سیکل نشدیم. این آزمایش را دادیم برای چکاب که ببینیم ویتامین ها چقدر اثر کرده. 

دکتر زنان به من گفت اگه شکل خوب باشه با تعداد پانصد هزار تا هم میکرو میشه از نمونه خارج شده گرفت. 

برای همین میگم یک ملیون باز بهتر از هفت تا دونه است. دیگه روز پانکچر عمل بیضه نیاز نداره

آره روز ۶ خیلی زوده هنوز، هاله هم که داره بی بی چک امروز هاله ننداخت؟

امروز روز ۸ بودم زدم منفی شد قطعی دعاکن زود سرپاشم 😔نمیتونم دیگه ادامه بدم فعلن فعلنا

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دوستای گلم فشار ۱۱۶ روی ۹۰ خیلی بده ؟؟؟؟؟ خطرناکه؟؟؟؟؟؟

مینیموم فشارت بالاست گلم دکتر به من گفت نهایت بالای هشت و نیم نباشه دوباره بگیر اگه بالا بود حتما برو دکترت ایشالله که الان دیگه اونجوری نی ولی عدد یازدهت خیلی عالیه

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت